Багато господинь намагаються заздалегідь зробити запаси, щоб порадувати своїх близьких смачними стравами. Однак не всі правильно роблять заморозку м'яса, передають Патріоти України.
Крім того, на смак страви впливає і правильна розморожування продуктів. Ці поради допоможуть значно полегшити вам розморожування продуктів, а смак буде чудовим.
Щоб ваше м'ясне блюдо було соковитим, смачним та ніжним краще не заморожувати м'ясо мокрим. Перед його заморожуванням варто добре вимити, обсушити та покласти в сухий пакет для заморозки.
Фахівці кажуть, що в домашніх морозилках температурний режим не сильно підходить, а м'ясу потрібна суха заморозка. Інакше на шматку м'яса з'являються кристали, які потім впливають на якість та смак. Продукт втрачає частину соку та стає сухим при приготуванні.
Діставши м'ясо з морозилки, не знімайте вакуумний пакет.
Розморожувати м'ясо потрібно в пластиковому посуді.
Не можна м'ясо розморожувати під гарячою водою, воно втрачаємо всі свої властивості.
Звичайний шматок м'яса (до 1 кг) варто розморожувати 5-7 годин. Спочатку його треба перекласти в холодильник на 2 години, і тільки потім діставати.
Під час розморожування, м'ясо потрібно перевертати для рівномірного охолодження.
Якщо немає часу на довге розморожування, м'ясо можна занурити в холодну проточну воду, потім поставити в мікрохвильову піч на режим розморожування.
А ще можна розморозити м'ясо за допомогою солі. Дістати м'ясо з морозилки, дати йому постояти 30 хвилин, потім занурити в холодну воду та рясно посипати сіллю.
Розморожувати м'ясо можна тільки один раз, інакше ваші страви будуть мати сухий та неприємний смак.
Ось список продуктів, які містять найбільше білка — як тваринного, так і рослинного походження. Вони підходять для нарощування м’язів, схуднення або просто здорового харчування, передають Патріоти України. . Хочеш — можу скласти добовий білковий раціо...
З огляду на популярність рису як гарніру, варіння цієї каші є досить частою дією на кухні. При цьому господиням далеко не завжди вдається домогтися появи в страви потрібної консистенції. Іноді каша виходить не розсипчастою, а в’язкою та липкою, передаю...