Можуть викликати тяжку хворобу! Ці продукти не можна купувати в супермаркеті - багатьох здивує список

Багато зі звичних для нас продуктів не можна купувати в магазині. Справа в тому, що вживання деяких з них може привести до атеросклерозу. Про це повідомила нутриціолог Анна Дробишева, зазначають Патріоти України.

Що ж не можна купувати в магазинах. Перше місце займає пастеризоване молоко. "Пастеризація видозмінює молочний білок, наш організм не впізнає його і атакує як ворога. Саме через пастеризацію у 75% населення непереносимість лактози. Рафіновані й дезодоровані масла. Такі масла є найсильнішим канцерогеном. За своєю молекулярною структурою нагадують пластик. Вживання подібних продуктів призводить до атеросклерозу", - розповіла Нутриціолог.

На другому місці за шкідливістю опинилися йогурти з додаванням цукру. Це зовсім некорисний продукт. Надмірне вживання такої "кисломолочки" може привести до ожиріння і діабету. Не купуйте ніколи й каші швидкого приготування, там повністю відсутня клітковина.

Куряче м'ясо зараз - це зовсім не про здорове харчування. Також забудьте про соки в пакетах, в них маса цукру і консервантів. "Щоб куряче м'ясо було недорогим, виробники напихають курей гормонами і антибіотиками. Також куряче м'ясо - комфортне середовище для розмноження патогенних мікроорганізмів, здатних виживати навіть при заморожуванні. Пакетовані соки. Ні про які натуральні фрукти в подібних соках не може бути й мови. Це суміш барвників, цукру і консервантів", - резюмувала експерт.

Смакота! Олів’є з курячою грудкою та заправкою з гірчицею на новий лад

середа, 23 квітень 2025, 18:12

Олів’є з курячою грудкою та заправкою з гірчицею стоїть на вищому гастрономічному рівні, ніж звичайний завдяки декільком кулінарним хитрощам, передають Патріоти України. Для соусу:. Приготуйте соус для олів’є. Зваріть круто яйця (не більше 7 хвилин піс...

Є секрет! Як відварити яловичину, щоб вона вийшла ніжною та смачною

середа, 23 квітень 2025, 17:12

Відварена яловичина – дуже корисний для здоров’я продукт. Приготовлена таким чином яловичина забезпечує організм залізом і підтримує рівень еритроцитів у крові. Якщо знати спосіб, завдяки якому навіть найжорсткіше м’ясо стане м’яким, вийде приготувати ...