
Листкове тісто здатне полегшити життя будь-якій господині, адже з його допомогою можна швидко і легко приготувати безліч різних, а головне, смачних страв, передають Патріоти України.
Існує величезна кількість рецептів всіляких плетенок, бубликів, печива, пирогів, рулетів, кошиків і навіть піци з листкового тіста, які можуть порадувати родину.
Однак іноді трапляється так, що, незважаючи на те, що страва була приготовлена точно відповідно до інструкції з кулінарної книги, результат плачевний.
Середина десерту не пропеклася, боки стали твердими, або тісто не піднялося? Такі наслідки можуть призвести до помилки в установці температурного режиму. Випікати листкове тісто слід в духовці, розігрітій до температури в межах 210-230 градусів.
Незалежно від того, чи було тісто приготоване з використанням дріжджів або без них, температура нижче 220 градусів призведе до того, що жир, який входить до складу тіста, розплавиться, в результаті чого страва виявиться занадто сухою і “низькою”.
У свою чергу, надмірне тепло призведе до того, що тісто погано буде пропечене, а готова страва швидко затвердіє і пригорить.
Чай здатний знижувати засвоєння заліза з їжі, і це особливо важливо враховувати людям, схильним до дефіциту заліза. Про це пише Verywell health, передають Патріоти України. Експерти стверджують, що чай може зменшувати поглинання заліза в кишківнику май...
Ранкова кава може здатися ідеальним початком дня, але нове дослідження показує, що вона може погіршити симптоми хронічного болю. Про це пише dailymail, передають Патріоти України. Дослідження виявило, що вживання великої кількості кави, ймовірно, призв...