Вільний від роботи на телебаченні та своїх соціальних проектів час зірковий ведучий "Нового каналу" Олександр Педан намагається проводити з сім’єю. А ще любить вмикати режим "Педан-кулінар" і балувати доньку, сина та дружину смаколиками. Рецептом однієї з таких страв "для всіх ласунів" він поділився у своєму Instagram, зазначають Патріоти України.
"Ділюся з вами рецептом, бо він надзвичайно простий, швидкий і доступний!" - каже ведучий реаліті "Екси".
А ще - лайфхак від Педана: цей бісквіт можна покласти в морозильну камеру, де він буде зберігатися кілька місяців!
Інгредієнти для бісквіту:
Збиваємо яйця в чаші кухонної машини (можна і вручну).
Додаємо цукор та ваніль і збиваємо, поки маса не збільшиться (підросте, загусне) і не стане схожою за консистенцією на сметану.
До маси додаємо просіяні борошно та крохмаль, обережно вимішуємо силіконовою лопаткою, щоб маса "не впала".
Виливаємо тісто в форму з пергаментом і накриваємо фольгою. Ставимо випікатися в духовку при 180 градусах на 30 хвилин. До речі, не забудьте перед тим розігріти вашу піч.
Скриншот
Знімаємо фольгу й випікаємо ще 15 хвилин.
Скриншот
Поки тісто остигає у формі, розтоплюємо шоколад з вершками на водяній бані.
Заливаємо бісквіт шоколадною масою.
Прикрашаємо за власним смаком.
Скриншот
"Я обрав різнокольорові фрукти. Дуже красиво та апетитно!" - радить Олександр.
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...