Мрія ласунів: Рецепт вафельних трубочок з вареним згущеним молоком по-новому (відео)

Зимовими вечорами хочеться накинути великий затишний плед, набрати безліч смачних страв і насолодитися улюбленим фільмом або серіалом… Знайоме почуття? Тоді для повного щастя, ми знайшли для вас знаменитий рецепт вафельних трубочок з вареним згущеним молоком, зазначають Патріоти України.

Склад тіста:

  • 250 гр цукру
  • 5 яєць
  • 300 гр борошна
  • 200 гр вершкового масла

Інгредієнти для начинки:

  • 200 гр м’якого вершкового масла
  • 1 банка вареного згущеного молока

Приготування

1. Збити яйця з цукром в міксері. Коли з’явиться густа піна, додати масло і продовжувати збивати. Важливе зауваження: масло має бути кімнатної температури.

2. За 2-3 рази додати до маси просіяне борошно, продовжуючи збивати. За консистенцією тісто має бути схоже на густий крем.

3. Потім нагрійте вафельницю і змастіть нижню і верхню решітки соняшниковою олією без запаху. Потім помістіть приблизно 1 столову ложку тіста в центр вафельниці, накрийте кришкою і випікайте пару хвилин.

4. Поки вафля ще гаряча, швидко загорніть її в трубочку.

5. Для приготування крему потрібно збити масло міксером. Коли воно трохи збільшиться в об’ємі, додайте варене згущене молоко.

6. Для наповнення вафельних трубочок можна використовувати кондитерський шприц або поліетиленовий пакет.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...