Мрія ласунів: Рецепт вафельних трубочок з вареним згущеним молоком по-новому (відео)

Зимовими вечорами хочеться накинути великий затишний плед, набрати безліч смачних страв і насолодитися улюбленим фільмом або серіалом… Знайоме почуття? Тоді для повного щастя, ми знайшли для вас знаменитий рецепт вафельних трубочок з вареним згущеним молоком, зазначають Патріоти України.

Склад тіста:

  • 250 гр цукру
  • 5 яєць
  • 300 гр борошна
  • 200 гр вершкового масла

Інгредієнти для начинки:

  • 200 гр м’якого вершкового масла
  • 1 банка вареного згущеного молока

Приготування

1. Збити яйця з цукром в міксері. Коли з’явиться густа піна, додати масло і продовжувати збивати. Важливе зауваження: масло має бути кімнатної температури.

2. За 2-3 рази додати до маси просіяне борошно, продовжуючи збивати. За консистенцією тісто має бути схоже на густий крем.

3. Потім нагрійте вафельницю і змастіть нижню і верхню решітки соняшниковою олією без запаху. Потім помістіть приблизно 1 столову ложку тіста в центр вафельниці, накрийте кришкою і випікайте пару хвилин.

4. Поки вафля ще гаряча, швидко загорніть її в трубочку.

5. Для приготування крему потрібно збити масло міксером. Коли воно трохи збільшиться в об’ємі, додайте варене згущене молоко.

6. Для наповнення вафельних трубочок можна використовувати кондитерський шприц або поліетиленовий пакет.

Не відірватися! Курячі котлети з сиром - незвичайна, але смачна страва

середа, 24 квітень 2024, 7:12

Котлети, виготовлені з курячого філе з додаванням сиру, буквально тануть у роті. Крім цього, подібна страва сподобається тим, хто хотів би позбутися зайвої ваги, адже в її складі лише низькокалорійні продукти, передають Патріоти України. Отже, для при...

А ви це знали? В яких фруктах та ягодах міститься найменше цукру

середа, 24 квітень 2024, 6:37

Як відомо, збалансована дієта впливає на наше самопочуття і здоров’я. А деякі продукти, такі як певні фрукти і ягоди, окрім того, що є джерелом клітковини, не містять багато цукру - тож будуть хорошим вибором для контролю його рівня в крові, передають...