"Мурманське сало": Найкращий рецепт засолювання скумбрії

"Мурманське сало" – це особливий вид засолювання скумбрії. Здавалося б, що використовуються звичні інгредієнти для приготування, але особливість полягає у самій технології. Риба за таким рецептом виходить дуже ароматною та пряною. Рецептом "Мурманського сала" поділився фудблогер Денис Тимчук (kulynarist) на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • скумбрія – 1 шт.
  • сіль – 1 ст. л.
  • цукор – 1 ст. л.
  • перець чорний – 0,5 ч. л.
  • кріп – 1 пучок
  • часник – 2-3 зубчики
  • олія

Спосіб приготування:

1. Скумбрію очистити від нутрощів та кісток. Витерти філе паперовим рушником.

2. Змішати сіль, цукор, перець. Отриманою сумішшю посипати філе.

3. Часник, кріп та олію збити блендером.

4. Отриману масу викласти на одну половину філе. Накрити другою половиною.

5. Загорнути у харчову плівку. Покласти на 12 годин у холодильник, потім – на добу у морозильну камеру.

Просто ідеальні! Як приготувати апетитні сирні оладки, за якими всі вишикуються в чергу

п’ятниця, 22 листопад 2024, 22:10

Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...

Це може здивувати! Кулінарні секрети, про які знає не кожна господиня

п’ятниця, 22 листопад 2024, 18:09

Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...