"Мурманське сало" – це особливий вид засолювання скумбрії. Здавалося б, що використовуються звичні інгредієнти для приготування, але особливість полягає у самій технології. Риба за таким рецептом виходить дуже ароматною та пряною. Рецептом "Мурманського сала" поділився фудблогер Денис Тимчук (kulynarist) на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Скумбрію очистити від нутрощів та кісток. Витерти філе паперовим рушником.
2. Змішати сіль, цукор, перець. Отриманою сумішшю посипати філе.
3. Часник, кріп та олію збити блендером.
4. Отриману масу викласти на одну половину філе. Накрити другою половиною.
5. Загорнути у харчову плівку. Покласти на 12 годин у холодильник, потім – на добу у морозильну камеру.
Обсмажена цибуля часто стає компонентом багатьох страв, тому важливо навчитися її смачно готувати. У досвідчених господинь є маса хитрощів, які допомагають зробити смажену цибулю неймовірно смачною. Тому при приготуванні страви кулінари додають деякі к...
Дуже простий у приготуванні рецепт випічки до чаю, але смак та зовнішній вигляд виходять незвичайними. Це як ідея, якщо ви не знаєте, що приготувати до чаю. Відокремити білки від жовтків. Білки збити в піну з дрібкою солі, додати цукор з ванільним цукр...