Телеведучий Григорій Герман запропонував перевірений рецепт зберігання кабачків і цукіні. Якщо немає бажання зробити закуску або малосольні кабачки, то овочі можна нарізати скибочками завтовшки близько сантиметра, залити маринадом і закатати в банки. При цьому кабачки зберігають свою текстуру, залишаються хрусткими і соковитими. Рецепт опубліковано в Instagram, зазначають Патріоти України.
Кабачки мариновані
На 2 кг кабачків знадобиться:Банки простерилізувати, заповнити нарізаними кабачками і спеціями. У киплячу воду засипати цукор, оцет, сіль, кетчуп. Прокип'ятити 15 хвилин, залити в банки. Закатати.
- вода — 7 склянок;
- оцет 9% - 1 склянка;
- цукор — 1 склянка;
- сіль — 2 ст.л.;
- кетчуп чилі — 8 ст.л.;
- перець духмяний — 1 ст.л.;
- гвоздика — 1 ч.л.;
- перець чорний — 1 ч.л.
Картопляні чіпси давно стали популярною закускою, без якої не обходиться жоден кіносеанс або вечірка. Проте, регулярне вживання цього хрусткого задоволення може обернутися серйозними проблемами зі здоров’ям. І мова не лише про зайві кілограми, передают...
Хоч ми й охоче експериментуємо з новими рецептами, звичайна варена картопля досі залишається основою домашніх страв. Вона смачна, ситна й універсальна. Проте її приготування часто здається нудним і довгим. Добре, що є прості трюки, які не лише прискоря...