Можна зробити звичайне м’ясо по-французьки. А можна проявити трохи фантазії і зробити дуже смачні і ароматні рулетики з ананасами, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Готуємо м’ясо – ріжемо на порційні шматки, відбиваємо так, щоб з пласта м’яса можна було загорнути рулетик.
М’ясо посипаємо сіллю, перцем, спеціями на ваш смак і добре втираємо цю суміш. Залишаємо маринуватися в холодильнику на 1 годину.
Ананаси ріжемо дрібними шматочками, сир тремо на грубій терці, зелень січемо. Всі ці інгредієнти змішуємо.
Тепер викладаємо начинку на м’ясо і загортаємо рулетики.
Яйце збиваємо з сіллю і перцем.
Занурюємо рулетики в яєчну масу, потім умочуємо в сухарі з усіх боків.
Деко застеляємо пергаментом і викладаємо рулетики.
Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо близько 20 хвилин.
Подаємо з різними гарнірами і салатами зі свіжих овочів.
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...
Один інгредієнт навряд чи зможе перетворити смажену картоплю на ідеально хрустку, але є дві прості речі, які ви можете зробити під час приготування для кращих результатів. Це включає вибір правильного сорту картоплі, передають Патріоти України. Своїми ...