
Можна зробити звичайне м’ясо по-французьки. А можна проявити трохи фантазії і зробити дуже смачні і ароматні рулетики з ананасами, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Готуємо м’ясо – ріжемо на порційні шматки, відбиваємо так, щоб з пласта м’яса можна було загорнути рулетик.
М’ясо посипаємо сіллю, перцем, спеціями на ваш смак і добре втираємо цю суміш. Залишаємо маринуватися в холодильнику на 1 годину.
Ананаси ріжемо дрібними шматочками, сир тремо на грубій терці, зелень січемо. Всі ці інгредієнти змішуємо.
Тепер викладаємо начинку на м’ясо і загортаємо рулетики.
Яйце збиваємо з сіллю і перцем.
Занурюємо рулетики в яєчну масу, потім умочуємо в сухарі з усіх боків.
Деко застеляємо пергаментом і викладаємо рулетики.
Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо близько 20 хвилин.
Подаємо з різними гарнірами і салатами зі свіжих овочів.

М’ясо - важливе джерело білка, заліза та вітамінів групи B, але не всі його види однаково корисні. Деякі сорти й способи приготування можуть підвищувати ризик серцевих захворювань, онкології та проблем із травленням, передають Патріоти України. Це — на...
Заварюючи пакетик чаю, багато хто намотує нитку на ложку, щоб віджати його. Роблять це часто чисто автоматично, навіть не замислюючись - хтось не хоче, щоб добро пропадало, хтось - щоб підтікав пакет зі сміттям. Але так робити не варто, пише ukr.media,...