Можна зробити звичайне м’ясо по-французьки. А можна проявити трохи фантазії і зробити дуже смачні і ароматні рулетики з ананасами, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Готуємо м’ясо – ріжемо на порційні шматки, відбиваємо так, щоб з пласта м’яса можна було загорнути рулетик.
М’ясо посипаємо сіллю, перцем, спеціями на ваш смак і добре втираємо цю суміш. Залишаємо маринуватися в холодильнику на 1 годину.
Ананаси ріжемо дрібними шматочками, сир тремо на грубій терці, зелень січемо. Всі ці інгредієнти змішуємо.
Тепер викладаємо начинку на м’ясо і загортаємо рулетики.
Яйце збиваємо з сіллю і перцем.
Занурюємо рулетики в яєчну масу, потім умочуємо в сухарі з усіх боків.
Деко застеляємо пергаментом і викладаємо рулетики.
Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо близько 20 хвилин.
Подаємо з різними гарнірами і салатами зі свіжих овочів.
Оселедець – це найпростіша та універсальна риба, яка може стати основою для багатьох смачних страв. Її можна просто порізати та подати на стіл із цибулею, можна використовувати в салатах, намазках, паштетах або замаринувати, передають Патріоти України....
Приготувати ароматний червоний борщ - це ціле мистецтво зі своїми правилами й винятками. Але якщо борщ уже вдався, зіпсувати його може лише сіль, передають Патріоти України. Здавалося б, що складного — додати сіль до страви. Але, мабуть, у кожного таке...