На магазинну більше й не глянете: Простий домашній рецепт вареної ковбаси

Така ковбаса готується швидко, а всі її інгредієнти є абсолютно безпечними. Якщо ви любите докторську ковбасу, але сумніваєтеся у її магазинному складі, приготуйте її вдома самостійно, радять Патріоти України.

Рецепт вареної ковбаси

Інгредієнти:

  • 350 г курки
  • 200 мл бульйону
  • 2 ст.л. желатину
  • 2 ст.л. бурякового соку
  • часник, чорний та червоний перець за смаком
  • сіль

Приготування:

Відваріть курку, залиште 200 мл бульйону. Наріжте м’ясо невеликими шматками, щоб легко перебивати.

Розчиніть у бульйоні желатин, доведіть бульйон до кипіння.

У блендер помістіть м’ясо, спеції, сік буряків та бульйон з желатином, перебийте до однорідної маси.

Потім помістіть майбутню ковбасу в форму, дайте охолонути і відправляйте в холодильник до повного застигання. Щоб ковбаса вийшла правильної форми, можна використати пляшку. Смачного!

Любите гречку? Ось що обов’язково потрібно про неї знати

субота, 12 липень 2025, 17:09

Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...