На магазинну більше й не глянете: Простий домашній рецепт вареної ковбаси

Така ковбаса готується швидко, а всі її інгредієнти є абсолютно безпечними. Якщо ви любите докторську ковбасу, але сумніваєтеся у її магазинному складі, приготуйте її вдома самостійно, радять Патріоти України.

Рецепт вареної ковбаси

Інгредієнти:

  • 350 г курки
  • 200 мл бульйону
  • 2 ст.л. желатину
  • 2 ст.л. бурякового соку
  • часник, чорний та червоний перець за смаком
  • сіль

Приготування:

Відваріть курку, залиште 200 мл бульйону. Наріжте м’ясо невеликими шматками, щоб легко перебивати.

Розчиніть у бульйоні желатин, доведіть бульйон до кипіння.

У блендер помістіть м’ясо, спеції, сік буряків та бульйон з желатином, перебийте до однорідної маси.

Потім помістіть майбутню ковбасу в форму, дайте охолонути і відправляйте в холодильник до повного застигання. Щоб ковбаса вийшла правильної форми, можна використати пляшку. Смачного!

Це варто знати! Як зелений чай впливає на мозок

четвер, 30 жовтень 2025, 18:43

Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...

Є секрети! Книга рецептів Як приготувати розсипчастий рис - хитрощі від шеф-кухаря

четвер, 30 жовтень 2025, 11:45

Мабуть, найбільш популярною стравою з рисом можна назвати плов, який може буди не лише класичним, а ще й лінивим. А ще його використовують у овочевих закрутках на зиму, передають Патріоти України. Звісно, для різних страв підходить рис різних сортів — ...