На магазинну більше й не глянете: Простий домашній рецепт вареної ковбаси

Така ковбаса готується швидко, а всі її інгредієнти є абсолютно безпечними. Якщо ви любите докторську ковбасу, але сумніваєтеся у її магазинному складі, приготуйте її вдома самостійно, радять Патріоти України.

Рецепт вареної ковбаси

Інгредієнти:

  • 350 г курки
  • 200 мл бульйону
  • 2 ст.л. желатину
  • 2 ст.л. бурякового соку
  • часник, чорний та червоний перець за смаком
  • сіль

Приготування:

Відваріть курку, залиште 200 мл бульйону. Наріжте м’ясо невеликими шматками, щоб легко перебивати.

Розчиніть у бульйоні желатин, доведіть бульйон до кипіння.

У блендер помістіть м’ясо, спеції, сік буряків та бульйон з желатином, перебийте до однорідної маси.

Потім помістіть майбутню ковбасу в форму, дайте охолонути і відправляйте в холодильник до повного застигання. Щоб ковбаса вийшла правильної форми, можна використати пляшку. Смачного!

Після кави вас хилить на сон? Ось чому улюблений напій може викликати втому

субота, 2 серпень 2025, 17:42

Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...

Смакота! Свиняча грудинка у соєвому соусі для святкового столу або просто на бутерброди

п’ятниця, 1 серпень 2025, 22:07

Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...