
В мережі поділилися порадами щодо приготування чергової оригінальної новорічної страви — салату «Годинник». Таку назву він отримав через своє оформлення — у вигляді циферблату, стрілки на якому «наближаються» до 12:00.
Патріоти України пропонують і вам приготувати яскраву святкову страву.
Для приготування вам знадобляться:
куряче відварене м'ясо — 450 гр;
яйця — 3 шт.;
сир твердий — 150 гр;
огірок солоний — 3 шт.;
зелена цибуля;
майонез;
консервований горошок;
оливки;
морква.
Приготування
1. Зелену цибулю дрібно наріжте. Твердий сир дрібно натріть і додати до інших продуктів салату. Солоні огірки та курку наріжте кубиком. У яєць вийміть жовток. Наріжте його та змішайте з іншими інгредієнтами, додайте горошок. Білки відкладіть для декору. Салат заправте майонезом. Додайте сіль та перець за смаком. Перемішайте.
2. На круглий таріль викладіть салат у вигляді плоского кола. Утрамбуйте. Відкладені білки натріть на дрібній тертці. Верхню частину салату закрийте білками. Розподіліть рівномірно.
3. З оливок та моркви зробіть цифри на циферблаті та стрілки. Прикрасьте горошком, зеленню.
Багато господарок додають хліб у фарш, з якого планують приготувати котлети. Хліб виступає як «сполучний» компонент і не дає страві розвалюватись, передають Патріоти України. Цей додатковий інгредієнт допомагає зробити котлети більш пишними. Ще однією...
Яйце в м’ясному фарші потрібне для того, щоб «склеїти» всі інгредієнти. Під час смаження яєчний білок швидко згортається, зв’язуючи м’ясо та інші компоненти у єдине ціле. Котлети завдяки яйцю у складі тримають форму, передають Патріоти України. На кіло...