В мережі поділилися порадами щодо приготування чергової оригінальної новорічної страви — салату «Годинник». Таку назву він отримав через своє оформлення — у вигляді циферблату, стрілки на якому «наближаються» до 12:00.
Патріоти України пропонують і вам приготувати яскраву святкову страву.
Для приготування вам знадобляться:
куряче відварене м'ясо — 450 гр;
яйця — 3 шт.;
сир твердий — 150 гр;
огірок солоний — 3 шт.;
зелена цибуля;
майонез;
консервований горошок;
оливки;
морква.
Приготування
1. Зелену цибулю дрібно наріжте. Твердий сир дрібно натріть і додати до інших продуктів салату. Солоні огірки та курку наріжте кубиком. У яєць вийміть жовток. Наріжте його та змішайте з іншими інгредієнтами, додайте горошок. Білки відкладіть для декору. Салат заправте майонезом. Додайте сіль та перець за смаком. Перемішайте.
2. На круглий таріль викладіть салат у вигляді плоского кола. Утрамбуйте. Відкладені білки натріть на дрібній тертці. Верхню частину салату закрийте білками. Розподіліть рівномірно.
3. З оливок та моркви зробіть цифри на циферблаті та стрілки. Прикрасьте горошком, зеленню.
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...
Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...