
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Поріжте м'ясо середніми шматками.
2. Цибулю почистьте й поріжте півкільцями.
3. Перекладіть цибулю в каструлю, влийте соєвий соус, додайте сушений базилік, перець, сіль, перемішайте, добре розімніть цибулю.
4. Перекладіть м'ясо в цибулю та поставте на 4-12 годин у холодильник.
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...
Мабуть, найбільш популярною стравою з рисом можна назвати плов, який може буди не лише класичним, а ще й лінивим. А ще його використовують у овочевих закрутках на зиму, передають Патріоти України. Звісно, для різних страв підходить рис різних сортів — ...