"На природу" їхати не треба: Рецепт найсмачнішого шашлика вдома від популярного кулінара

Шашлик – одна з найулюбленіших багатьма м'ясна страва. Кулінари стверджують, що найважливіше при його приготуванні – вибрати правильно м'ясо та зробити смачний маринад. Кулінар Анатолій Добровольський поділився в Instagram рецептом дуже смачного шашлику та маринаду до нього, який ви приготуєте дуже просто та швидко вдома, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Шия свиняча – 1,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 400 г
  • Соєвий соус – 100 г
  • Сухий базилік – 1 ст. л.
  • Мелений запашний перець – 1/2 ст. л.
  • Сіль і перець – за смаком

Спосіб приготування:

1. Поріжте м'ясо середніми шматками.

2. Цибулю почистьте й поріжте півкільцями.

3. Перекладіть цибулю в каструлю, влийте соєвий соус, додайте сушений базилік, перець, сіль, перемішайте, добре розімніть цибулю.

4. Перекладіть м'ясо в цибулю та поставте на 4-12 годин у холодильник.

5. Посмажте шашлик й подавайте з улюбленим соусом, а також з овочами та зеленню.

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...

Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

субота, 18 січень 2025, 17:13

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...