
Смачне домашнє варення з полуниці можна приготувати всього за 3 хвилини. Для цього вам знадобиться всього декілька інгредієнтів. Після того, як ви проварите масу, її можна одразу викладати в банку, передають Патріоти України.
Ідея приготування смачного полуничного варення за 3 хвилини опублікована на кулінарній сторінці domashnij pekar в Instagram. Консистенція десерту буде нагадувати желе.
Інгредієнти на 2 півлітрові баночки:
Спосіб приготування:
1. Цукор змішати із желфіксом.
2. Висипати у полуницю.
3. Поставити на середній вогонь.
4. Додати за бажанням 2-3 гілочки м’яти (в кінці варіння м’яту потрібно витягнути).
5. Варити до закипання, обов’язково помішуючи.
6. Після того, як закипить, варити ще 3 хвилини.
7. Одразу розливаємо по чистим банкам (можна додатково обробити банки кипʼятком, потім поставити догори дном сушитися).
8. Після того, як варення розклали по банкам, закрити їх кришками та перевернути догори дном.9. Кожні 10 хвилин перевртати, щоб варення рівномірно застигало.
10. Зберігати в темному місці.
Чай - це не лише приємний ритуал, який зігріває в холодну пору, а й напій, що може суттєво впливати на стан серця. Науковці все частіше наголошують: регулярне споживання чаю допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти Украї...
Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.