Сирок у шоколаді – це десерт, який обожнюють усі. Його ніжний смак стане чудовим доповненням до будь-якого гарячого напою, зазначають Патріоти України.
Легкі інгредієнти, прості кулінарні ходи – і фантастичний десерт вже у вашому холодильнику!
Рецепт домашніх глазурованих сирків
Час: 20 хвилин + кілька годин на очікування
Порцій: 10
Інгредієнти
- 200 грам свіжого кисломолочного сиру (в ідеалі – пастоподібного);
- 1 столова ложка з верхом густої сметани (20%);
- 3 – 4 столові ложки цукрової пудри;
- 40 грам вершкового масла;
- 0,5 чайної ложки ванільного цукру.
Для глазурі
- 150 – 200 грамм чорного чи молочного шоколаду (який більше смакує);
- 3 – 4 столові ложки молока.
Приготування
- Поєднуємо сир, сметану, цукрову пудру та м'яке масло у блендері та збиваємо до однорідної консистенції.
- Додаємо ванільний цукор та ще раз збиваємо.
- Формуємо сирки: накладаємо масу у кондитерський пакет, зрізаємо куточок та викладаємо сирки на дощечку, застелену пергаментом.
- Ставимо сирки у морозильну камеру, найкраще – на добу.
- На наступний день топимо шоколад на водяній бані. Густину глазурі регулюємо молоком. Шоколад має бути теплий, а не гарячий.
- Швидко занурюємо сирки по одному у шоколад.
- Коли всі сирки глазуровані – ставимо їх на годину у морозильну камеру, щоб застигли. Смачного!
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...