Набагато смачніше, ніж із магазину: Рецепт ніжного сирка в шоколаді

Сирок у шоколаді – це десерт, який обожнюють усі. Його ніжний смак стане чудовим доповненням до будь-якого гарячого напою, зазначають Патріоти України.

Легкі інгредієнти, прості кулінарні ходи – і фантастичний десерт вже у вашому холодильнику!

Рецепт домашніх глазурованих сирків

Час: 20 хвилин + кілька годин на очікування

Порцій: 10

Інгредієнти

  • 200 грам свіжого кисломолочного сиру (в ідеалі – пастоподібного);
  • 1 столова ложка з верхом густої сметани (20%);
  • 3 – 4 столові ложки цукрової пудри;
  • 40 грам вершкового масла;
  • 0,5 чайної ложки ванільного цукру.

Для глазурі

  • 150 – 200 грамм чорного чи молочного шоколаду (який більше смакує);
  • 3 – 4 столові ложки молока.

Приготування

  1. Поєднуємо сир, сметану, цукрову пудру та м'яке масло у блендері та збиваємо до однорідної консистенції.
  2. Додаємо ванільний цукор та ще раз збиваємо.
  3. Формуємо сирки: накладаємо масу у кондитерський пакет, зрізаємо куточок та викладаємо сирки на дощечку, застелену пергаментом.
  4. Ставимо сирки у морозильну камеру, найкраще – на добу.
  5. На наступний день топимо шоколад на водяній бані. Густину глазурі регулюємо молоком. Шоколад має бути теплий, а не гарячий.
  6. Швидко занурюємо сирки по одному у шоколад.
  7. Коли всі сирки глазуровані – ставимо їх на годину у морозильну камеру, щоб застигли. Смачного!

Смакота! Ніжний сирник із курагою, що тане у роті, як суфле

п’ятниця, 25 квітень 2025, 13:05

Якщо ви не любите довго виробляти сирники і смажити по черзі на сковорідці, то зробіть його у духовці, а потім поріжте порційно. Смак буде неймовірно ніжним і, дійсно, схожим на повітряне суфле, передають Патріоти України. На 500 г кисломолочного сиру ...

Смакота! Як приготувати рибні котлети з консервованих сардин

п’ятниця, 25 квітень 2025, 11:10

Не дивуйтесь на такий рецепт, що він з рибних консерв. Ситуації в побуті та житті бувають різні, а швидкі рецепти приходять на допомогу, щоб не лишитись голодними. Рибні консерви смачні і самі по собі, а у вигляді котлет – ще кращі. Читайте далі про сп...