Цей чудовий сирний рулет обов’язково вам стане в нагоді. Його легко приготувати, і він дуже смачний, радять Патріоти України.
Викладіть папір для випічки на деко і почніть укладати скибочки сиру. Після, ставимо деко в попередньо розігріту духовку при 170°C на 3-4 хвилини, щоб сир трохи розплавився.
Готуємо начинку. Викласти в миску сир, масло кімнатної температури, дрібно нарізану петрушку, яйця і солодкий перець, нарізаний соломкою. Посолити начинку на свій смак і приправити спеціями, додати чайну ложку гірчиці.
Після, кладемо на сир скибочки шинки (якщо сир вже встиг повністю охолонути). Після цього рівномірно розподіляємо по шинці сирну начинку.
Щільно загорніть рулет і поставте в холодильник приблизно на 2 години. Після закінчення цього часу, рулет можна розрізати й подавати на стіл. Смачного!
Жовток у котлетах вважається обов’язковим, переконані деякі господині. Без жовтка нібито фарш розвалиться на сковорідці і котлети не триматимуть форму. Насправді жовтка у фарші для котлет взагалі не повинно бути, передають Патріоти України. Розповідаєм...
Яєчня є однією з найпростіших і найсмачніших страв, які можна приготувати нашвидкоруч, передають Патріоти України. На перший погляд здається, що жодних складнощів у приготуванні не може бути. Потрібно лише відправити яйця на сковорідку з олією і трохи ...