Набагато смачніше, ніж лаваш із начинкою: Рецепт соковитого рулету з шинкою, яйцями і не тільки

Цей чудовий сирний рулет обов’язково вам стане в нагоді. Його легко приготувати, і він дуже смачний, радять Патріоти України.

Вам знадобиться:

  • 16 скибочок сиру (близько 200 гр)
  • близько 200 гр шинки
  • 2 зварених яйця
  • 200 гр сиру
  • пучок петрушки
  • 40 гр вершкового масла
  • половина червоного солодкого перцю
  • 1 чайна ложка гірчиці
  • сіль, чорний мелений перець — на ваш смак

Процес приготування

Викладіть папір для випічки на деко і почніть укладати скибочки сиру. Після, ставимо деко в попередньо розігріту духовку при 170°C на 3-4 хвилини, щоб сир трохи розплавився.

Готуємо начинку. Викласти в миску сир, масло кімнатної температури, дрібно нарізану петрушку, яйця і солодкий перець, нарізаний соломкою. Посолити начинку на свій смак і приправити спеціями, додати чайну ложку гірчиці.

Після, кладемо на сир скибочки шинки (якщо сир вже встиг повністю охолонути). Після цього рівномірно розподіляємо по шинці сирну начинку.

Щільно загорніть рулет і поставте в холодильник приблизно на 2 години. Після закінчення цього часу, рулет можна розрізати й подавати на стіл. Смачного!


Як обманюють покупців: ТОП-5 домашніх лайхфахів, що викриють ненатуральне молоко

четвер, 4 грудень 2025, 10:42

На тлі змін на світових ринках в Україні знижуються ціни на молоко та молочні продукти. Але разом із цим у покупців зростає тривога: чи справді продукт, що продається під виглядом натурального, є таким насправді? Перевірити молоко можна навіть удома — ...

Ви могли це знати! Чому не можна викладати щойно зварені яйця у холодну воду

четвер, 4 грудень 2025, 7:45

Після варіння яєць багато хто звик одразу ставити каструлю під холодну воду, вважаючи це найшвидшим способом охолодження. Метод здається простим, але саме він часто псує смак і структуру продукту. Щоб варені яйця залишалися ніжними, еластичними та рівн...