Набагато смачніше, ніж лаваш із начинкою: Рецепт соковитого рулету з шинкою, яйцями і не тільки

Цей чудовий сирний рулет обов’язково вам стане в нагоді. Його легко приготувати, і він дуже смачний, радять Патріоти України.

Вам знадобиться:

  • 16 скибочок сиру (близько 200 гр)
  • близько 200 гр шинки
  • 2 зварених яйця
  • 200 гр сиру
  • пучок петрушки
  • 40 гр вершкового масла
  • половина червоного солодкого перцю
  • 1 чайна ложка гірчиці
  • сіль, чорний мелений перець — на ваш смак

Процес приготування

Викладіть папір для випічки на деко і почніть укладати скибочки сиру. Після, ставимо деко в попередньо розігріту духовку при 170°C на 3-4 хвилини, щоб сир трохи розплавився.

Готуємо начинку. Викласти в миску сир, масло кімнатної температури, дрібно нарізану петрушку, яйця і солодкий перець, нарізаний соломкою. Посолити начинку на свій смак і приправити спеціями, додати чайну ложку гірчиці.

Після, кладемо на сир скибочки шинки (якщо сир вже встиг повністю охолонути). Після цього рівномірно розподіляємо по шинці сирну начинку.

Щільно загорніть рулет і поставте в холодильник приблизно на 2 години. Після закінчення цього часу, рулет можна розрізати й подавати на стіл. Смачного!


А ви це знали? Чому в котлети не можна додавати жовток

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:08

Жовток у котлетах вважається обов’язковим, переконані деякі господині. Без жовтка нібито фарш розвалиться на сковорідці і котлети не триматимуть форму. Насправді жовтка у фарші для котлет взагалі не повинно бути, передають Патріоти України. Розповідаєм...

Про це мало хто знає! Навіщо під час приготування яєчні досвідчені кухарі додають воду

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:07

Яєчня є однією з найпростіших і найсмачніших страв, які можна приготувати нашвидкоруч, передають Патріоти України. На перший погляд здається, що жодних складнощів у приготуванні не може бути. Потрібно лише відправити яйця на сковорідку з олією і трохи ...