
З часом все приїдається і хочеться чогось новенького. Саме тому ми пропонуємо вам шикарний рецепт. Це ароматні картопляні галушки, запечені в духовці. Нехай ця смакота займе гідне місце у вашому родинному меню, зазначають Патріоти України.
Натерти сир, курку нарізати на шматочки і змішати все це з картопляним пюре. У загальну масу додати посічену зелень, сіль і перець.
З отриманого фаршу сформувати невеликі галушки, викласти їх на деко і змастити кожну рослинною олією.
Розігріти духовку до 180 градусів і запекти картопляні галушки до золотистої скоринки.
Подавати страву гарячою з улюбленим соусом. Смачного!
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...