Запечена картопля, що хрумтить і водночас тане в роті, порадує вас на обід чи вечерю. Приготуйте її за цим простим рецептом, додайте сирний або сметанковий соус зі свіжою зеленню й отримайте неймовірну насолоду, передають Патріоти України.
Щоб картопля була не парена й біла після запікання в духовці, а тим більш не пригоріла та жорстка, потрібно знати декілька секретиків.
Картоплю потрібно порізати на однакові шматочки: слайсами чи повздовж, хоч і зірочками, але так, щоб не було суттєвої різниці по величині. Це забезпечить рівномірне просмаження. Картоплю бажано промити, щоб видалити зайвий крохмаль. Після чого паперовим рушником забрати вологу.
Для того, щоб спеції та олія однаково покрили добре картоплю, треба викласти її в пакет. Додати сіль, прянощі на смак, обов’язково олію і добре потрусити. Так жоден шматок не залишиться без “уваги” спецій. Золота скоринка в кожного шматочка буде тоді, якщо ви розкладете картоплю в один шар на декові.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...