Надзвичайно чарівний смак. Рецепт картоплі з куркою і вершками

Простий рецепт смачної картоплі, яка готується швидко і виходить надзвичайно смачною. Обов’язково спробуйте, передають Патріоти України

Інгредієнти:

  • 12 шт. картоплі (~ 2 кг);
  • 4 курячі стегенця;
  • 2 моркви;
  • 500 мл вершків;
  • cіль, мелений перець за смаком;
  • зелений.

Приготування

Картоплю очистіть і розріжте на 4-6 частин (залежить від розміру), залийте водою, посоліть і відваріть до готовності.

Промийте м’ясо, зніміть шкіру з стегенець, видаліть кістку і зайвий жир. Поріжте м’ясо на маленькі шматочки і обсмажте на сковороді до готовності (сіль, перець за смаком).

Додайте до м’яса терту моркву і трохи згасити. В кінці влийте вершки і дайте закипіти.

Розігрійте духовку до 200 градусів. Перекладіть картоплю в глибоке деко, зверху на картоплю викладіть м’ясо і поставте в духовку на 15 хвилин. Готову картоплю посипте зeленню. Смачного!

Не робіть помилок! Як правильно додавати сіль у котлетний фарш

неділя, 19 січень 2025, 12:14

Котлети без солі — це катастрофа. Без неї страва не смакує, хоча звикнути до натурального смаку з часом можна. Але одна справа цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, а зовсім інакша — покласти у неправильний момент, передають Патріоти України. Для баг...

Смакота! Як приготувати соковиті рибні котлети з підливою

неділя, 19 січень 2025, 11:10

Приготувати ароматні та соковиті рибні котлети з підливою просто, може вийти корисна страва, яку можна їсти з гарніром і без. Котлети ніжні, тримають форму і мають чудову підливу після тушкування, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Очищену моркв...