Простий рецепт смачної картоплі, яка готується швидко і виходить надзвичайно смачною. Обов’язково спробуйте, передають Патріоти України
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю очистіть і розріжте на 4-6 частин (залежить від розміру), залийте водою, посоліть і відваріть до готовності.
Промийте м’ясо, зніміть шкіру з стегенець, видаліть кістку і зайвий жир. Поріжте м’ясо на маленькі шматочки і обсмажте на сковороді до готовності (сіль, перець за смаком).
Додайте до м’яса терту моркву і трохи згасити. В кінці влийте вершки і дайте закипіти.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Перекладіть картоплю в глибоке деко, зверху на картоплю викладіть м’ясо і поставте в духовку на 15 хвилин. Готову картоплю посипте зeленню. Смачного!
Багато хто любить готувати солянку та їсти, передають Патріоти України. Перевага страви також полягає в тому, що вона не має суворої рецептури – список інгредієнтів може змінюватися в залежності від смакових уподобань та наявності тих чи інших продукті...
Так швидко з’їдається, бо він виходить дуже смачний із вершковим смаком та грибним ароматом. Хіба можна таке лишати на тарілці, передають Патріоти України. Підготуйте такий перелік:. Для приготування потрібно підготувати овочі. Картоплю наріжте кільцям...