Простий рецепт смачної картоплі, яка готується швидко і виходить надзвичайно смачною. Обов’язково спробуйте, передають Патріоти України
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю очистіть і розріжте на 4-6 частин (залежить від розміру), залийте водою, посоліть і відваріть до готовності.
Промийте м’ясо, зніміть шкіру з стегенець, видаліть кістку і зайвий жир. Поріжте м’ясо на маленькі шматочки і обсмажте на сковороді до готовності (сіль, перець за смаком).
Додайте до м’яса терту моркву і трохи згасити. В кінці влийте вершки і дайте закипіти.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Перекладіть картоплю в глибоке деко, зверху на картоплю викладіть м’ясо і поставте в духовку на 15 хвилин. Готову картоплю посипте зeленню. Смачного!
Котлети без солі — це катастрофа. Без неї страва не смакує, хоча звикнути до натурального смаку з часом можна. Але одна справа цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, а зовсім інакша — покласти у неправильний момент, передають Патріоти України. Для баг...
Приготувати ароматні та соковиті рибні котлети з підливою просто, може вийти корисна страва, яку можна їсти з гарніром і без. Котлети ніжні, тримають форму і мають чудову підливу після тушкування, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Очищену моркв...