Як тільки ви приготуєте цю страву з курочкою вдома, вашу кухню наповнять яскраві аромати! Ніжне куряче м'ясо відмінно поєднується з грибами та вершковим соусом. Це вибухове поєднання смаків. Які гриби обрати для страви – вибір за вами. Це можуть бути як білі гриби чи лисички, або звичайні печериці. Кожного разу можна змінювати рецепт саме за допомогою грибів, смак теж буде відрізнятися, зазначають Патріоти України.
Незмінним інгредієнтом для запікання у вершковому соусі залишаються курячі стегенця. Смакота!
Інгредієнти:
Приготування:
Що б не радили кулінарні блогери, але найсмачнішим способом приготування пельменів є їхнє традиційне варіння в каструлі з водою. Але в одному сперечатися точно не варто. Існує одна хитрість, яка дозволяє зварити магазинні пельмені так, що їх не відрізн...
Перед обсмажуванням м’яса товсті шматки бажано зробити плоскішими за допомогою відбивного молотка. Однак ця процедура далеко не завжди дозволяє досягти ідеального результату, передають Патріоти України. М’ясний продукт може залишитися жорстким. В резул...