Надзвичайно ніжно та ароматно, сім'я буде в захваті: Рецепт курячих стегон у вершково-грибному соусі

Як тільки ви приготуєте цю страву з курочкою вдома, вашу кухню наповнять яскраві аромати! Ніжне куряче м'ясо відмінно поєднується з грибами та вершковим соусом. Це вибухове поєднання смаків. Які гриби обрати для страви – вибір за вами. Це можуть бути як білі гриби чи лисички, або звичайні печериці. Кожного разу можна змінювати рецепт саме за допомогою грибів, смак теж буде відрізнятися, зазначають Патріоти України.

Незмінним інгредієнтом для запікання у вершковому соусі залишаються курячі стегенця. Смакота!

Рецепт курячих стегон у вершково-грибному соусі

  • Час: 60 – 80 хвилин
  • Порції: 6

Інгредієнти:


Приготування:

  • Розігрійте духовку до 180 градусів.
  • Поставте на плиту сковорідку та бульйон, щоб розігрівалися.
  • Наріжте гриби великими шматками.
  • Викладіть курячі стегна на розігріту сковорідку шкіркою до низу. Додайте солі та перцю.
  • Обсмажуйте курочку по 7 хвилин з кожної сторони.
  • Коли бульйон закипить, відправте в нього нарізані гриби. Варіть їх близько 20 хвилин.
  • Влийте до грибів вершки, додайте гірчицю. Ретельно перемішайте суміш та зніміть з плити.
  • У скляну жаротривку форму вилийте бульйон з грибами, зверху викладіть курячі стегна.
  • Відправте все випікатися в духовку на 30 хвилин.
  • Готову страву посипте дрібно нарізаною зеленню. Смачного!
Джерело: 24 канал

Мигдаль продовжує життя! ТОП-7 причин додати його до свого раціону

субота, 18 жовтень 2025, 18:15

Мигдаль, хоча і часто називають горіхом, насправді є насінням багаторічного дерева, родом із Центральної та Малої Азії. Сьогодні ці насіння вирощують по всьому світу, а США є найбільшим виробником. В Європі мигдаль росте в Іспанії, Італії, Хорватії та ...

Ви могли це не знати! Кому не можна їсти яблука і чому

субота, 18 жовтень 2025, 17:28

У фруктах, зокрема в яблуках, клітковина, вітаміни, мінерали та антиоксиданти, як стверджують фахівці, здебільшого накопичуються на поверхні плоду. Цим пояснюється, що яблуко, з'їдене цілим, краще для травлення, ніж очищене, передають Патріоти України....