Думаєте, що приготувати яловичину м'якою, ніжною та соковитою – нереально? От ні. І ще в ХІХ столітті відомий граф Строганов довів це усьому світу. М'ясо по-строгановськи, або бефстроганов – це надзвичайно смачна страва на основі яловичини та грибів у соусі. З плином часу бефстроганов перестали готувати, але даремно. М'ясо, приготовлене у такий спосіб, є досить універсальним, і подавати його можна як самостійне, так і з гарніром на власний смак. Хоча найкраще яловичина смакує саме з картопляним пюре, зазначають Патріоти України.
Рецептом бефстроганов із грибами поділився шеф-кухар Анатолій Добровольський в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Яловичину порізати невеликою соломкою, обкачати в борошні та смажити упродовж 4-5 хвилин. Перекласти в каструлю.
2. Цибулю порізати півкільцями, печериці та часник – довільно.
3. Обсмажити цибулю до м'якості. Покласти до м'яса.
4. Додати часник і печериці. Посолити та поперчити.
5. Налити бульйон і додати томатну пасту. Перемішати й довести до кипіння.
6. Додати сметану та тушкувати ще упродовж 10 хвилин.
7. Насипати крохмаль і довести до загустіння.
Для того, щоб отримати гарну випічку досить мати гарний настрій. Але ТОП-20 наших порад зроблять процесс приготування набагото простішим, передають Патріоти України. Перш ніж користуватися духовкою електроплити чи газової плити, покладіть аркуш білого ...
Скумбрія – неймовірна рибка, це джерело вітамінів, мінералів і мікроелементів, вона містить омега-3, оптимізує обмін речовин і рівень гормонів! Але найпрекрасніше те, що вона ще й до неможливості смачна і доступна, передають Патріоти України. Рибка зап...