
Думаєте, що приготувати яловичину м'якою, ніжною та соковитою – нереально? От ні. І ще в ХІХ столітті відомий граф Строганов довів це усьому світу. М'ясо по-строгановськи, або бефстроганов – це надзвичайно смачна страва на основі яловичини та грибів у соусі. З плином часу бефстроганов перестали готувати, але даремно. М'ясо, приготовлене у такий спосіб, є досить універсальним, і подавати його можна як самостійне, так і з гарніром на власний смак. Хоча найкраще яловичина смакує саме з картопляним пюре, зазначають Патріоти України.
Рецептом бефстроганов із грибами поділився шеф-кухар Анатолій Добровольський в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Яловичину порізати невеликою соломкою, обкачати в борошні та смажити упродовж 4-5 хвилин. Перекласти в каструлю.
2. Цибулю порізати півкільцями, печериці та часник – довільно.
3. Обсмажити цибулю до м'якості. Покласти до м'яса.
4. Додати часник і печериці. Посолити та поперчити.
5. Налити бульйон і додати томатну пасту. Перемішати й довести до кипіння.
6. Додати сметану та тушкувати ще упродовж 10 хвилин.
7. Насипати крохмаль і довести до загустіння.
Заварюючи пакетик чаю, багато хто намотує нитку на ложку, щоб віджати його. Роблять це часто чисто автоматично, навіть не замислюючись - хтось не хоче, щоб добро пропадало, хтось - щоб підтікав пакет зі сміттям. Але так робити не варто, пише ukr.media,...
Кухонна витяжка - незамінна річ у кожному домі, але з часом вона накопичує жир і пил. На щастя, очистити її можна без зайвого зусилля - достатньо кількох крапель простого засобу, передають Патріоти України. Фахівці радять регулярно протирати витяжку во...