Думаєте, що приготувати яловичину м'якою, ніжною та соковитою – нереально? От ні. І ще в ХІХ столітті відомий граф Строганов довів це усьому світу. М'ясо по-строгановськи, або бефстроганов – це надзвичайно смачна страва на основі яловичини та грибів у соусі. З плином часу бефстроганов перестали готувати, але даремно. М'ясо, приготовлене у такий спосіб, є досить універсальним, і подавати його можна як самостійне, так і з гарніром на власний смак. Хоча найкраще яловичина смакує саме з картопляним пюре, зазначають Патріоти України.
Рецептом бефстроганов із грибами поділився шеф-кухар Анатолій Добровольський в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Яловичину порізати невеликою соломкою, обкачати в борошні та смажити упродовж 4-5 хвилин. Перекласти в каструлю.
2. Цибулю порізати півкільцями, печериці та часник – довільно.
3. Обсмажити цибулю до м'якості. Покласти до м'яса.
4. Додати часник і печериці. Посолити та поперчити.
5. Налити бульйон і додати томатну пасту. Перемішати й довести до кипіння.
6. Додати сметану та тушкувати ще упродовж 10 хвилин.
7. Насипати крохмаль і довести до загустіння.
Як виявилося, каву можна зробити дуже корисною для здоров’я, і для цього потрібен лише один інгредієнт. Це насіння льону. Такий секрет розкрили лікарі-дієтологи, що спеціалізуються на здоровому харчуванні, передають Патріоти України з посиланням на ТСН...
Багато господинь знає про те, що фарш повинен включати жирний компонент, щоб котлети або пельмені вийшли соковитими і смачними. Однак часом багато хто кладе компоненти “на око”, через що результат виходить незадовільним. Наприклад, можна зіткнутися з т...