
Родзинка цієї страви не тільки в тому, що готувати її просто і швидко, але і в тому, що сьомга під абсолютно неповторним соусом набуває справді незвичайного смаку і аромату, що запам'ятовується надовго, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування
Змішати гірчицю з соєвим соусом, медом та олією, додати сухі гірчичні зерна та трохи гострого червоного перцю, перемішати.
Сьомгу помити, обсушити, укласти в фарфорову або скляну миску і залити соусом, що вийшов. Залишити маринуватися у холодильнику на 1 годину.
Розігріти духовку до 200°С. Укласти стейки на леко, вистелене пекарським папером (не алюмінієвою фольгою), полити зверху соусом, що залишився, і запікати в духовці 20 хвилин. Перші 5 хвилин за максимального вогню, після за мінімального.
Ідеальний гарнір – картопляне або картопляно-морквяне пюре з вершками, салат із зелених овочів, запіканка з броколі із сиром.
Коли вода нагрівається на плиті, першим знаком наближення кипіння стають дрібні бульбашки. У мікрохвильовці ж вода може досягати температури кипіння без будь-яких видимих ознак, передають Патріоти України. Це явище не суперечить фізиці: воно пов’язане ...
Багато хто стикається з однією й тією ж проблемою: картопля вперто прилипає до сковорідки, навіть якщо додати більше олії. У результаті замість апетитних рівних золотавих шматочків виходить розмазана суміш. Професійні кухарі давно помітили, що справа з...