Якщо на Масницю ви хочете здивувати рідних цікавими стравами, варто зробити налисники з сиром. Спочатку млинці готуються звичайно – на сковорідці. А потім у них загортається надзвичайно соковита сирна начинка і усе це поміщається в духовку. Десерт виходить дуже ситним і точно підійде для великого застілля. Ідея приготування налисників з сиром опублікована на сторінці pp_mamacook в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти для тіста:
Інгредієнти для начинки:
Інгредієнти для заливки:
Спосіб приготування:
1. До борошна додати яйця, сіль, цукор і, доливаючи молоко, замішати тісто на налисники.
2. В кінці додати шматочок масла.
3. Посмажити на сухій сковорідці.
4. Приготувати начинку: з‘єднати сир, яйце, попередньо запарені родзинки і курагу, цедру апельсина.
5. Все добре перемішати.
6. Сформувати налисники, скласти їх у форму, полити сметаною і випіката в духовці 30 хвилин за температури 160 градусів.
Якщо сирники вийшли занадто вологими, то вони явно не збережуть форму. Така страва буквально розвалиться в процесі термічної обробки. Для того щоб цього не сталося, потрібно правильно готувати сирники, передають Патріоти України. Відправляти в тісто та...
Свіжі овочі в салаті мають лише один недолік – вони не вчасно пускають сік. Найчастіше неприємні сюрпризи дають томати, але досвідчені кулінари відкрили для себе один цікавий спосіб і поділилися цією хитрістю, передають Патріоти України. Не дарма цей о...