Якщо на Масницю ви хочете здивувати рідних цікавими стравами, варто зробити налисники з сиром. Спочатку млинці готуються звичайно – на сковорідці. А потім у них загортається надзвичайно соковита сирна начинка і усе це поміщається в духовку. Десерт виходить дуже ситним і точно підійде для великого застілля. Ідея приготування налисників з сиром опублікована на сторінці pp_mamacook в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти для тіста:
Інгредієнти для начинки:
Інгредієнти для заливки:
Спосіб приготування:
1. До борошна додати яйця, сіль, цукор і, доливаючи молоко, замішати тісто на налисники.
2. В кінці додати шматочок масла.
3. Посмажити на сухій сковорідці.
4. Приготувати начинку: з‘єднати сир, яйце, попередньо запарені родзинки і курагу, цедру апельсина.
5. Все добре перемішати.
6. Сформувати налисники, скласти їх у форму, полити сметаною і випіката в духовці 30 хвилин за температури 160 градусів.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...