Надзвичайно смачний десерт на Масницю: Рецепт налисників із сиром та курагою у духовці

Якщо на Масницю ви хочете здивувати рідних цікавими стравами, варто зробити налисники з сиром. Спочатку млинці готуються звичайно – на сковорідці. А потім у них загортається надзвичайно соковита сирна начинка і усе це поміщається в духовку. Десерт виходить дуже ситним і точно підійде для великого застілля. Ідея приготування налисників з сиром опублікована на сторінці pp_mamacook в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти для тіста:

  • борошно пшеничне – 1 склянка
  • молоко – 2 склянки
  • яйця – 2 шт
  • сіль на кінчику ложки
  • цукор – 2 ст.л
  • масло вершкове – 50 г

Інгредієнти для начинки:

  • сир кисломолочний – 400 г
  • цукор – 0,5 склянки
  • яйця – 1 шт
  • курага – 100 г
  • родзинки – 50 г
  • цедра апельсина – 1 ст.л

Інгредієнти для заливки:

  • сметана – 0,5 склянки

Спосіб приготування:

1. До борошна додати яйця, сіль, цукор і, доливаючи молоко, замішати тісто на налисники.

2. В кінці додати шматочок масла.

3. Посмажити на сухій сковорідці.

4. Приготувати начинку: з‘єднати сир, яйце, попередньо запарені родзинки і курагу, цедру апельсина.

5. Все добре перемішати.

6. Сформувати налисники, скласти їх у форму, полити сметаною і випіката в духовці 30 хвилин за температури 160 градусів.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...