Надзвичайно смачний та наваристий: Рецепт особливого курячого супу із селерою та цибулею-пореєм

Суп ватерзой зазвичай готують з рибою, але ми пропонуємо вам спробувати його з курятиною. Так він вийде наваристим та ароматним, радять Патріоти України.

Рецепт курячого супу ватерзой

  • Час: 2 години
  • Порції: 6 – 8

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Дрібно наріжте цибулю та обсмажте в каструлі (з товстим дном) на вершковому маслі.
  2. Курячу тушку натріть спеціями та викладіть грудкою донизу в каструлю (на цибулю).
  3. Залийте все бульйоном так, щоб він покривав м'ясо. Тушкуйте інгредієнти на маленькому вогні близько 30 хвилин.
  4. Додайте до супу грубо нарізану цибулю порей, моркву і селеру. Присмачте тим'яном і лавровим листком. Накрийте суп кришкою і варіть ще 30 хвилин.
  5. Наріжте картоплю грубими шматками і варіть ще 20 хвилин.
  6. Вийміть курку з каструлі та охолодіть. Відділіть м'ясо від кісток та шкіри.
  7. Змішайте жовтки та вершки, додайте трішки бульйону та швидко перемішайте. Влийте соус до супу і ретельно вимішайте його ложкою.
  8. Відправте куряче м'ясо до супу та перемішайте.
  9. Перед подачею до столу додайте до супу дрібно нарізану петрушку.
  10. Суп готовий. Смачного!
Джерело: 24 канал

Господиням на замітку! Як уникнути сухих країв на тонких млинцях

понеділок, 28 квітень 2025, 16:30

Тонкі млинці – це завжди смачно, але іноді краї виходять надто сухими й ламкими. Через це вироби втрачають свою ніжність і складно згортаються. Проблема знайома багатьом, але вирішити її досить легко. Все залежить від технології приготування тіста та п...

Не відірватися! Закусочні курячі крильця з неповторним смаком

понеділок, 28 квітень 2025, 16:15

Крильця за цим рецептом виходять апетитними та смачними. І в гарячому, і в холодному вигляді сподобаються вашій родині обо гостям. За рахунок гірчично-медового маринаду м’ясо вийде ніжним та з неповторним смаком, передають Патріоти України. М’ясо проми...