Суп ватерзой зазвичай готують з рибою, але ми пропонуємо вам спробувати його з курятиною. Так він вийде наваристим та ароматним, радять Патріоти України.
Рецепт курячого супу ватерзой
Час: 2 години
Порції: 6 – 8
Інгредієнти:
Приготування:
Дрібно наріжте цибулю та обсмажте в каструлі (з товстим дном) на вершковому маслі.
Курячу тушку натріть спеціями та викладіть грудкою донизу в каструлю (на цибулю).
Залийте все бульйоном так, щоб він покривав м'ясо. Тушкуйте інгредієнти на маленькому вогні близько 30 хвилин.
Додайте до супу грубо нарізану цибулю порей, моркву і селеру. Присмачте тим'яном і лавровим листком. Накрийте суп кришкою і варіть ще 30 хвилин.
Наріжте картоплю грубими шматками і варіть ще 20 хвилин.
Вийміть курку з каструлі та охолодіть. Відділіть м'ясо від кісток та шкіри.
Змішайте жовтки та вершки, додайте трішки бульйону та швидко перемішайте. Влийте соус до супу і ретельно вимішайте його ложкою.
Відправте куряче м'ясо до супу та перемішайте.
Перед подачею до столу додайте до супу дрібно нарізану петрушку.
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...