Суп ватерзой зазвичай готують з рибою, але ми пропонуємо вам спробувати його з курятиною. Так він вийде наваристим та ароматним, радять Патріоти України.
Рецепт курячого супу ватерзой
Час: 2 години
Порції: 6 – 8
Інгредієнти:
Приготування:
Дрібно наріжте цибулю та обсмажте в каструлі (з товстим дном) на вершковому маслі.
Курячу тушку натріть спеціями та викладіть грудкою донизу в каструлю (на цибулю).
Залийте все бульйоном так, щоб він покривав м'ясо. Тушкуйте інгредієнти на маленькому вогні близько 30 хвилин.
Додайте до супу грубо нарізану цибулю порей, моркву і селеру. Присмачте тим'яном і лавровим листком. Накрийте суп кришкою і варіть ще 30 хвилин.
Наріжте картоплю грубими шматками і варіть ще 20 хвилин.
Вийміть курку з каструлі та охолодіть. Відділіть м'ясо від кісток та шкіри.
Змішайте жовтки та вершки, додайте трішки бульйону та швидко перемішайте. Влийте соус до супу і ретельно вимішайте його ложкою.
Відправте куряче м'ясо до супу та перемішайте.
Перед подачею до столу додайте до супу дрібно нарізану петрушку.
Стару картоплю не так легко чистити, вона не така багата на смак, як молода, але все ж є деякі хитрощі, що допоможуть приготувати страву зі старої картоплі так, щоб вона була не гірше молодої, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Додавши у в...
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...