Надзвичайно смачний та наваристий: Рецепт особливого курячого супу із селерою та цибулею-пореєм

Суп ватерзой зазвичай готують з рибою, але ми пропонуємо вам спробувати його з курятиною. Так він вийде наваристим та ароматним, радять Патріоти України.

Рецепт курячого супу ватерзой

  • Час: 2 години
  • Порції: 6 – 8

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Дрібно наріжте цибулю та обсмажте в каструлі (з товстим дном) на вершковому маслі.
  2. Курячу тушку натріть спеціями та викладіть грудкою донизу в каструлю (на цибулю).
  3. Залийте все бульйоном так, щоб він покривав м'ясо. Тушкуйте інгредієнти на маленькому вогні близько 30 хвилин.
  4. Додайте до супу грубо нарізану цибулю порей, моркву і селеру. Присмачте тим'яном і лавровим листком. Накрийте суп кришкою і варіть ще 30 хвилин.
  5. Наріжте картоплю грубими шматками і варіть ще 20 хвилин.
  6. Вийміть курку з каструлі та охолодіть. Відділіть м'ясо від кісток та шкіри.
  7. Змішайте жовтки та вершки, додайте трішки бульйону та швидко перемішайте. Влийте соус до супу і ретельно вимішайте його ложкою.
  8. Відправте куряче м'ясо до супу та перемішайте.
  9. Перед подачею до столу додайте до супу дрібно нарізану петрушку.
  10. Суп готовий. Смачного!
Джерело: 24 канал

Є секрет! Як зберігати вершкове масло, щоб залишалося свіжим довго

п’ятниця, 22 листопад 2024, 5:40

Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...