Надзвичайно смачний та наваристий: Рецепт особливого курячого супу із селерою та цибулею-пореєм

Суп ватерзой зазвичай готують з рибою, але ми пропонуємо вам спробувати його з курятиною. Так він вийде наваристим та ароматним, радять Патріоти України.

Рецепт курячого супу ватерзой

  • Час: 2 години
  • Порції: 6 – 8

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Дрібно наріжте цибулю та обсмажте в каструлі (з товстим дном) на вершковому маслі.
  2. Курячу тушку натріть спеціями та викладіть грудкою донизу в каструлю (на цибулю).
  3. Залийте все бульйоном так, щоб він покривав м'ясо. Тушкуйте інгредієнти на маленькому вогні близько 30 хвилин.
  4. Додайте до супу грубо нарізану цибулю порей, моркву і селеру. Присмачте тим'яном і лавровим листком. Накрийте суп кришкою і варіть ще 30 хвилин.
  5. Наріжте картоплю грубими шматками і варіть ще 20 хвилин.
  6. Вийміть курку з каструлі та охолодіть. Відділіть м'ясо від кісток та шкіри.
  7. Змішайте жовтки та вершки, додайте трішки бульйону та швидко перемішайте. Влийте соус до супу і ретельно вимішайте його ложкою.
  8. Відправте куряче м'ясо до супу та перемішайте.
  9. Перед подачею до столу додайте до супу дрібно нарізану петрушку.
  10. Суп готовий. Смачного!
Джерело: 24 канал

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...

Щоб не зіпсувати! У якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

четвер, 25 квітень 2024, 8:59

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...