Торти "Наполеон" і "Медовик" не дивують, хоча це кондитерська класика. Тому потрібно експериментувати та шукати нові смаки. І сьогодні Патріоти України підготували для вас один особливий рецепт.
До просіяного борошна додайте маргарин і розітріть все в дрібну крихту. Потім додайте сіль, лимонну кислоту і цукор. Все ретельно перемішайте.
Додайте в тісто холодну воду і добре перемішайте. Замісіть тісто, стисніть в кулю і поставте в холодильник на годину.
Охолоджене тісто розділіть на 9 рівних частин. Кожну частину розкатайте в тонкий пласт, виріжте коло необхідного діаметру. Викладіть на деко і випікайте близько 5-7 хвилин. Будьте обережні, щоб не пригоріли. Таким чином випікайте кожен корж.
Із залишків зробіть ще один корж і випікайте його до золотавої скоринки. Потім подрібніть його в крихту. Разом з коржем можна подрібнити трохи горіхів, вони підуть на прикрасу. (Не забудьте залишити горіхів для крему).
Тепер приготуйте крем. Для цього збийте м’яке масло зі згущеним молоком, додайте подрібнені горіхи та перемішайте.
Випечені коржі змастіть кремом. Верх і боки також змастіть, прикрасьте горіхами й крихтою. Поставте в холодильник на 6 годин, щоб торт добре просочився.
Торт виходить дуже ніжним і хрустким. На смак він нагадує “Наполеон”, але цей ніжний крем зовсім інший, він надає торту особливого смаку. Смачного!
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...