Блиск гірлянд у вікні, аромат ялинки, багато мандаринів та солодощів, рідні люди поруч – ідеальна зимова атмосфера. І доповнити її можна особливим десертом "Шишка". Такий смаколик точно оцінять діти і навіть зможуть допомогти його приготувати. Також це прекрасна альтернатива популярному солодкому тістечку "Картопля" в цікавішій інтерпретації. Ідея приготування бісквітного десерту "Шишка" опублікована на сторінці tatushik_gab в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти для бісквіта:
Інгредієнти для крему:
Спосіб приготування:
1. Збити яйця з цукром до пишності, додати борошно з какао в 3 підходи, обережно перемішуючи.
2. В самому кінці додати олію, зробити масу однорідною.
3. Випікати за температури 180 градусів 25/30 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою.
4. Дістати бісквіт, остудити, залишити в холодильнику на 3 години. Потім зробити крихту.
5. Згущене молоко і масло збити до пишності.
6. Приготований крем вилити до крихти. Можна за смаком додати какао та каву.
7. Замісити щільне тісто.
8. Сформувати пірамідки, поставити їх у холодильник на 30 хвилин.
9. Дістати, за допомогою звичайних пластівців зробити шишки.
10. Присипати пудрою.
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...