
Майже усі дієтологи, як один, говорять, що не треба дуже налягати на випічку із білого борошна. Патріоти України пропонують вам рецепт, який дозволяє поєднати два таких різних бажання - вживати більше корисних овочів та поласувати солоденьким.
Інгредієнти:
Приготування:
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...