
Багато людей, які стежать за своєю фігурою і здоров’ям, викреслюють всі солодощі зі свого раціону. З одного боку, це правильний підхід: скорочення кількості цукру позитивно позначиться на організмі. З іншого боку, іноді хочеться побалувати себе чимось солодким. У такому разі можна приготувати смачний і корисний десерт. Приготуйте запечені яблука, передають Патріоти України.
Для рецепта підходять абсолютно будь-які види яблук, тож обирайте їх на свій смак. Головна складність приготування полягає в тому, щоб їх правильно почистити.
Спочатку ми їх гарненько промиваємо, потім акуратно вирізаємо коробочку з насінням і пластинками.
Зробити це слід тільки з одного боку, щоб друга частина залишалася цілісною.
Потім ми відправляємо яблука в миску з водою і вимочуємо близько 15 хвилин.
Після на деко вливаємо ще води, розкладаємо яблука. На місце коробочки з насінням кладемо цукор. Його, до речі, можна замінити медом.
Після випікаємо не більше 20 хвилин.
Роками говорили: Не їж після 18:00. Цей міф особливо популярний серед тих, хто прагне схуднути. Але наука доводить: час вечері не головне. Ключовим є баланс калорій, склад їжі та час прийому відносно сну, передають Патріоти України. Якщо ви лягаєте спа...
Апельсини традиційно вважаються головним джерелом вітаміну С, проте насправді існує чимало продуктів, які містять цього вітаміну значно більше. Дієтологи наголошують: регулярне вживання таких фруктів, овочів і ягід допомагає зміцнити імунітет, покращит...