Найкраща намазка для бутербродів: Рецепт ніжного паштету з курячої печінки нашвидкуруч

Буває, звичні начинки починають проїдатися. І аби урізноманітнити меню, пропонуємо приготувати ніжний домашній паштет. Найсмачніша намазка виходить з курячої печінки. Ідеально вона поєднується зі свіжим хрумким хлібом або теплими тостами, радять Патріоти України.

Зберігайте простий рецепт, на який ви не потратите багато часу та зусиль. І ароматний перекус для перегляду затишного недільного кіно готовий!

Як приготувати домашній паштет у блендері

Інгредієнти:

  • 2 цибулини;
  • 1 морквина;
  • 500 грамів курячої печінки;
  • 10 грамів вершкового масла;
  • 200 мілілітрів вершків (10 – 15%);
  • Сіль і перець – на ваш смак.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю поріжте півкільцями, а моркву натріть на грубій тертці. Обсмажте овочі на олії до готовності і перекладіть у миску.
  2. Тим часом у сковорідку відправте печінку і смажте, поки вона не буде готова (приблизно 10 хвилин).
  3. Тоді можна посолити й поперчити, а також додати вершкове масло та попередньо приготовлену засмажку з цибулі й моркви.
  4. Вилийте у сковорідку вершки, перемішайте та тушіть під кришкою кілька хвилин.
  5. Перелийте усе у блендер та збийте до однорідної маси.

Цей чай шкодить фігурі та здоров’ю - і більшість його п’є щодня!

п’ятниця, 21 листопад 2025, 18:12

Чай - улюблений напій багатьох, який зігріває вранці, освіжає влітку та постачає антиоксиданти й мінерали. Але не всі чаї корисні: деякі можуть сприяти набору ваги та провокувати захворювання, передають Патріоти України. Людям із гастроезофагеальним ре...

Чай, корисніший за зелений - цей напій покращує пам’ять і концентрацію

п’ятниця, 21 листопад 2025, 17:08

У світі чаю з’явився новий фаворит - улун, або чорний дракон. Це не чорний, не зелений і навіть не білий чи червоний чай. Його популярність стрімко зростає, особливо серед тих, хто цінує здоров’я, ясність розуму та схуднення, передають Патріоти України...