Найкраща намазка для бутербродів: Рецепт ніжного паштету з курячої печінки нашвидкуруч

Буває, звичні начинки починають проїдатися. І аби урізноманітнити меню, пропонуємо приготувати ніжний домашній паштет. Найсмачніша намазка виходить з курячої печінки. Ідеально вона поєднується зі свіжим хрумким хлібом або теплими тостами, радять Патріоти України.

Зберігайте простий рецепт, на який ви не потратите багато часу та зусиль. І ароматний перекус для перегляду затишного недільного кіно готовий!

Як приготувати домашній паштет у блендері

Інгредієнти:

  • 2 цибулини;
  • 1 морквина;
  • 500 грамів курячої печінки;
  • 10 грамів вершкового масла;
  • 200 мілілітрів вершків (10 – 15%);
  • Сіль і перець – на ваш смак.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю поріжте півкільцями, а моркву натріть на грубій тертці. Обсмажте овочі на олії до готовності і перекладіть у миску.
  2. Тим часом у сковорідку відправте печінку і смажте, поки вона не буде готова (приблизно 10 хвилин).
  3. Тоді можна посолити й поперчити, а також додати вершкове масло та попередньо приготовлену засмажку з цибулі й моркви.
  4. Вилийте у сковорідку вершки, перемішайте та тушіть під кришкою кілька хвилин.
  5. Перелийте усе у блендер та збийте до однорідної маси.

Як за 5 хвилин приготувати соус, щоб риба стала значно смачнішою

четвер, 10 квітень 2025, 18:15

Варіант дієтичної вечері — це відварена риба. Легка страва, яку можна приготувати в будь-який день. Навіть, якщо ви дуже сильно втомлені після роботи. Просто відварена риба смачна, але ще кращою вона стане із яєчно-масляним соусом. Це вийде справжня ре...

Смакота! Як приготувати у духовці цвітну капусту з грибами під соусом

четвер, 10 квітень 2025, 17:12

Цвітна капуста є корисним овочем, який має бути на столі у дорослих і дітей. Вона покращує роботу серцево-судинної системи, лікує розлади шлунку та є потужним джерелом рослинного білка, клітковини та жирних кислот Омега-3. Пропонуємо вам смачну та елег...