Повітряні ньоккі, огорнуті насиченим вершковим соусом із в’яленими помідорами, шпинатом, часником і базиліком. Що може бути смачнішим? Вершкові тосканські ньоккі — це найкраща їжа, приготована всього за 25 хвилин, зазначають Патріоти України.
Рецепт тосканських ньоккі
Час: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
Приготування:
Розігрійте сковорідку з вершковим маслом та обсмажте на ній дрібно нарізану цибулю до прозорості (2 хвилини). Додайте подрібнений часник та обсмажуйте ще 30 секунд.
Додайте ньоккі і обсмажуйте протягом хвилини. Додайте в’ялені помідори, трішки олії та готуйте ще хвилину.
Влийте курячий бульйон, вершки та італійські трави. Присмачте сіллю та чорним меленим перцем.
Накрийте сковорідку кришкою і варіть ньоккі 5 хвилин.
Додайте листя шпинату і готуйте 1 хвилину. Перемішайте все з сиром пармезан і подрібненим базиліком. Тушкуйте ще хвилину або поки ньоккі не стануть м’якими.
У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...
Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми, передають Патріоти України. Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може ...