Повітряні ньоккі, огорнуті насиченим вершковим соусом із в’яленими помідорами, шпинатом, часником і базиліком. Що може бути смачнішим? Вершкові тосканські ньоккі — це найкраща їжа, приготована всього за 25 хвилин, зазначають Патріоти України.
Рецепт тосканських ньоккі
Час: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
Приготування:
Розігрійте сковорідку з вершковим маслом та обсмажте на ній дрібно нарізану цибулю до прозорості (2 хвилини). Додайте подрібнений часник та обсмажуйте ще 30 секунд.
Додайте ньоккі і обсмажуйте протягом хвилини. Додайте в’ялені помідори, трішки олії та готуйте ще хвилину.
Влийте курячий бульйон, вершки та італійські трави. Присмачте сіллю та чорним меленим перцем.
Накрийте сковорідку кришкою і варіть ньоккі 5 хвилин.
Додайте листя шпинату і готуйте 1 хвилину. Перемішайте все з сиром пармезан і подрібненим базиліком. Тушкуйте ще хвилину або поки ньоккі не стануть м’якими.
На тлі зміни тактики рф на Луганщині та зосередженні зусиль противника на оточенні Сєвєродонецька, Луганськ відвідав представник окупаційної влади Криму. Останній заявив, що вирішує питання про відновлення шляхів залізничного сполучення між ОРДЛО та анекс
Оприлюднені в мережі фото і відео наслідків ракетних атак противник може використовувати для коригування вогню, що призводить до збільшення числа жертв серед українських військових та мирних громадян. Попри заборону публікувати фото та відео наслідків ...