Найкращий напій у спеку від телеведучої і кулінара (відео)

Кулінар поділилася рецептом смачного чаю.

Телеведуча і кулінар Тетяна Литвинова розповіла, який освіжаючий напій може врятувати в спеку. На своїй сторінці в соцмережі вона поділилася рецептом смачного зеленого чаю, передають Патріоти України.

«На дворі літо, спека! І у мене є спасіння від цього! Холодний чай і лимонад - справжнє символи літа! », - зазначила Литвинова.

За її словами, для приготування цього напою потрібно взяти один лимон, гілочку свіжої м'яти, велику ложку натурального меду, один персики і літр листового зеленого чаю.

Для початку потрібно закип'ятити воду, потім заварити в чайнику зелений чай і залишити до тих пір, поки він повністю не охолоне до кімнатної температури.

Після цього з одного лимона потрібно вичавити сік, потім очистити персик і нарізати невеликими скибочками. Для приготування цього освіжаючого напою також вам знадобиться скляний вогнетривкий глечик. Спочатку в нього потрібно влити лимонний сік, потім додати трохи чистої води, весь мед і листочки м'яти.

Після цього потрібно влити в глечик остиглий зелений чай і ретельно перемішати. Готовий напій розливають по склянках, оформляють скибочками персика, а також додають кубики льоду.


Ідеально до Великодня! Як приготувати соковиту шинку в духовці

четвер, 2 травень 2024, 3:25

Фудблогер Олексій Міль запропонував ще один рецепт приготування м'яса, передають Патріоти України. «Великодня шинка у духовці — смачна і соковита», — пише фудблогер у соцмережах та розповідає, що потрібно для приготування цієї страви. Час приготування:...

Перевірте себе! Ця оптична ілюзія розкриє приховану правду, які ви в стосунках

середа, 1 травень 2024, 18:44

Щоби отримати якісну оцінку своєї особистості, звісно, краще звернутись до психолога. Але деякі підказки можна отримати і з оптичних ілюзій, передають Патріоти України. Те, яким чином ви побачите картинку, здатне продемонструвати деякі особливості робо...