Ідеальний ранок, коли він починається сирниками. Як вони апетитно пахнуть! А коли сирники з яблуками, то задоволенню просто немає меж, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні наступні продукти:
В одну ємність покладіть кисломолочний сир, пісок, яйця. Збийте блендером в однорідну масу.
Яблука додають до маси почищеними та натертими. Обов’язково треба віджати сік, бо сирники не будуть ліпитися та просмажуватися. Додайте до яєчної маси з сиром. Також та просіяне борошно з розпушувачем.
Щоб сирники було легше ліпити, змочіть руки у воді. А тепер формуйте та відправляйте смажитися на сковороду. Вогонь має бути середній. Золотиста скоринка — ознака готовності. Смачного!
Не у кожної господині виходить приготувати соковитим куряче філе, оскільки потрібно знати кілька тонкощів приготування страви. Якщо слідувати певним інструкціям, то страва завжди буде виходити якісною та смачною, передають Патріоти України. У чому поля...
Іноді навіть професійні кухарі припускаються помилок у приготуванні найпростіших страв, що вже говорити про любителів. Картопляне пюре навряд чи можна віднести до гарнірів, процес приготування якого проходить завше гладко, передають Патріоти України. К...