Ідеальний ранок, коли він починається сирниками. Як вони апетитно пахнуть! А коли сирники з яблуками, то задоволенню просто немає меж, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні наступні продукти:
В одну ємність покладіть кисломолочний сир, пісок, яйця. Збийте блендером в однорідну масу.
Яблука додають до маси почищеними та натертими. Обов’язково треба віджати сік, бо сирники не будуть ліпитися та просмажуватися. Додайте до яєчної маси з сиром. Також та просіяне борошно з розпушувачем.
Щоб сирники було легше ліпити, змочіть руки у воді. А тепер формуйте та відправляйте смажитися на сковороду. Вогонь має бути середній. Золотиста скоринка — ознака готовності. Смачного!
Деякі помилково вважають, що відварена картопля є однією з найпростіших страв у плані приготування, передають Патріоти України. Однак чи у всіх господарок виходить приготувати смачний та ароматний гарнір, який не втрачає своєї форми? Секрет збереження ...
Під час смаження заморожених котлет виділяється трохи більше рідини, ніж із щойно приготованих. Тому смажаться вони 15-20 хвилин, передають Патріоти України. Напівфабрикати перед смаженням розморожувати не потрібно. Щоб котлети вийшли по-домашньому сма...