Ситна квасоля в поєднанні з кисло-солодкими овочами - фантастична суміш, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
- квасоля – 2 скл.
- баклажан – 5 шт.
- болгарський перець – 5 шт.
- перець чилі – 1 шт.
- цибуля – 2 шт.
- морква – 3 шт.
- помідор – 1 кг
- часник – 1 гол.
- петрушка – за смаком
- коріандр – 2 ч.л.
- сіль, цукор – за смаком
- оцет – 0, 25 скл.
Рецепт приготування:
- Замочіть квасолю заздалегідь, а потім відваріть до готовності. Баклажани та перці поріжте невеликими кубиками, а цибулю – півкільцями. Моркву натріть на середній терці, а зелень і часник дрібно нарізати. Помідори пропустіть через м’ясорубку.
- Обсмажте цибулю на олії до прозорості, додайте моркву. Протушкуйте суміш, залийте все томатною масою. У глибокій ємності залийте перці з баклажанами засмажкою, тушкуйте їх трохи більше півгодини до готовності баклажанів.
- Потім додайте готову квасолю з зеленню, коріандром і сіллю. Додайте трохи цукру і варіть салат ще хвилин 5-7, поки квасоля не вбере всі смаки. Оцет додавайте по столовій ложці, перемішуючи і пробуючи кожен раз. Орієнтуйтеся на свій смак.
- Закривайте овочі гарячими в стерилізовані банки, укутайте ковдрою до повного охолодження.
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...