Найкращий рецепт квасолі з овочами на зиму - ситної і яскравої закуски. Смачний салат і можна додавати в борщ

Ситна квасоля в поєднанні з кисло-солодкими овочами - фантастична суміш, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • квасоля – 2 скл.
  • баклажан – 5 шт.
  • болгарський перець – 5 шт.
  • перець чилі – 1 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • морква – 3 шт.
  • помідор – 1 кг
  • часник – 1 гол.
  • петрушка – за смаком
  • коріандр – 2 ч.л.
  • сіль, цукор – за смаком
  • оцет – 0, 25 скл.

Рецепт приготування:

  • Замочіть квасолю заздалегідь, а потім відваріть до готовності. Баклажани та перці поріжте невеликими кубиками, а цибулю – півкільцями. Моркву натріть на середній терці, а зелень і часник дрібно нарізати. Помідори пропустіть через м’ясорубку.
  • Обсмажте цибулю на олії до прозорості, додайте моркву. Протушкуйте суміш, залийте все томатною масою. У глибокій ємності залийте перці з баклажанами засмажкою, тушкуйте їх трохи більше півгодини до готовності баклажанів.
  • Потім додайте готову квасолю з зеленню, коріандром і сіллю. Додайте трохи цукру і варіть салат ще хвилин 5-7, поки квасоля не вбере всі смаки. Оцет додавайте по столовій ложці, перемішуючи і пробуючи кожен раз. Орієнтуйтеся на свій смак.
  • Закривайте овочі гарячими в стерилізовані банки, укутайте ковдрою до повного охолодження.

Не відірватися! Смачна піца з листково-дріжджового тіста - перекус нашвидкуруч

субота, 22 лютий 2025, 18:04

Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...

Господиням на замітку! Навіщо насправді потрібно промивати крупи - не всі про це знають

субота, 22 лютий 2025, 17:05

Не всі господині люблять витрачати свій час на такий важливий етап приготування їжі, як попереднє промивання крупи, передають Патріоти України. На їх думку, крупа і так чиста. До того ж термічна обробка дозволить знищити шкідливі мікроорганізми. Проте ...