
Ситна квасоля в поєднанні з кисло-солодкими овочами - фантастична суміш, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
- квасоля – 2 скл.
- баклажан – 5 шт.
- болгарський перець – 5 шт.
- перець чилі – 1 шт.
- цибуля – 2 шт.
- морква – 3 шт.
- помідор – 1 кг
- часник – 1 гол.
- петрушка – за смаком
- коріандр – 2 ч.л.
- сіль, цукор – за смаком
- оцет – 0, 25 скл.
Рецепт приготування:
- Замочіть квасолю заздалегідь, а потім відваріть до готовності. Баклажани та перці поріжте невеликими кубиками, а цибулю – півкільцями. Моркву натріть на середній терці, а зелень і часник дрібно нарізати. Помідори пропустіть через м’ясорубку.
- Обсмажте цибулю на олії до прозорості, додайте моркву. Протушкуйте суміш, залийте все томатною масою. У глибокій ємності залийте перці з баклажанами засмажкою, тушкуйте їх трохи більше півгодини до готовності баклажанів.
- Потім додайте готову квасолю з зеленню, коріандром і сіллю. Додайте трохи цукру і варіть салат ще хвилин 5-7, поки квасоля не вбере всі смаки. Оцет додавайте по столовій ложці, перемішуючи і пробуючи кожен раз. Орієнтуйтеся на свій смак.
- Закривайте овочі гарячими в стерилізовані банки, укутайте ковдрою до повного охолодження.
Риба - цінне джерело омега-3 та вітамінів, але не всі види однаково корисні. Дієтологи б’ють на сполох через тілапію, особливо імпортовану з Азії, передають Патріоти України. Вагітні жінки, маленькі діти та люди з чутливим шлунком повинні бути особливо...
Серце - один із найважливіших органів нашого організму, і його здоров’я напряму залежить від того, що ми їмо щодня. Правильний раціон може знизити ризик серцево-судинних захворювань і підтримати нормальний рівень холестерину та артеріального тиску, пер...