Найкращий рецепт рибних котлет! Сподобаються навіть тим, хто не любить рибу

Пропоную вам рецепт найніжніших рибних котлет. Такі котлетки будуть із задоволенням їсти діти і дорослі! Приготуйте ці найніжніші, соковиті і приголомшливі смачні рибні котлети, не пошкодуєте, зазначають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • Рибний фарш – 800 грам (у мене минтай)
  • Цибуля – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Вівсяні пластівці – 0,5 ст.
  • Сметана – 2 ст.л.
  • Кріп – пучок
  • Сіль, перець – за смаком
  • Соняшникова олія

Як приготувати рибні котлети

Вівсяні пластівці подрібнюємо в блендері і перекладаємо в окрему тарілочку.

Цибулю і яйце відправляємо в блендер і знову збиваємо.

До фаршу додаємо збиті цибулю з яйцем, подрібнені вівсяні пластівці і ретельно перемішуємо (якщо використовуєте філе риби, то перебиваємо його разом з цибулею і яйцем в блендері).

Накриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на 30 хвилин.

Дістаємо фарш з холодильника, додаємо нарізані кріп, сметану, сіль і перець. Перемішуємо.

Якщо фарш вийшов рідкуватим, додаємо трохи борошна, щоб з нього можна було легко зліпити котлетки (мені не знадобилося).

З готового фаршу формуємо котлети.

Наші заготовки викладаємо на розігріту з олією сковорідку і обсмажуємо на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору.

Коли котлети перевернемо, накриваємо їх кришкою, щоб вони трохи пропарились.

Наші ніжні рибні котлетки готові!

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...