Пропоную вам рецепт найніжніших рибних котлет. Такі котлетки будуть із задоволенням їсти діти і дорослі! Приготуйте ці найніжніші, соковиті і приголомшливі смачні рибні котлети, не пошкодуєте, зазначають Патріоти України.
Вівсяні пластівці подрібнюємо в блендері і перекладаємо в окрему тарілочку.
Цибулю і яйце відправляємо в блендер і знову збиваємо.
До фаршу додаємо збиті цибулю з яйцем, подрібнені вівсяні пластівці і ретельно перемішуємо (якщо використовуєте філе риби, то перебиваємо його разом з цибулею і яйцем в блендері).
Накриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на 30 хвилин.
Дістаємо фарш з холодильника, додаємо нарізані кріп, сметану, сіль і перець. Перемішуємо.
Якщо фарш вийшов рідкуватим, додаємо трохи борошна, щоб з нього можна було легко зліпити котлетки (мені не знадобилося).
З готового фаршу формуємо котлети.
Наші заготовки викладаємо на розігріту з олією сковорідку і обсмажуємо на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору.
Коли котлети перевернемо, накриваємо їх кришкою, щоб вони трохи пропарились.
Наші ніжні рибні котлетки готові!
Кавуни цінуються за свій освіжаючий смак і багатий поживний вміст. Крім того, вони низькокалорійні, але при цьому надовго залишають відчуття ситості та допомагають швидко вгамувати спрагу. Хоча список їхніх корисних властивостей для здоров'я дуже довги...
Сезон закруток у самому розпалі: українські господині активно готують банки з овочами, фруктами та соусами, аби взимку мати домашні запаси. Проте не всі продукти підходять для консервації, а деякі можуть швидко зіпсуватися, вибухнути у банках або стати...