
Ці котлетки навіть у вередливих дітей викликають дикий захват і прохання добавки, зазначають Патріоти України.
1. Залити хліб теплим молоком, почекати, поки він набубнявіє. Цибулю дрібно нарізати, обсмажити до м’якості.
2. У рибний фарш додати лимонний сік, яйце, сметану і сир. В кінці — додати набряклий хліб, обсмажену цибулю, зелень і добре перемішати масу.
3. Краща ідея — готувати фарш ввечері, щоб він настоявся за ніч. Але якщо ви не встигли цього зробити, то дайте постояти фаршу хоча б годину.
4. Сформуйте котлети мокрими руками. Панірувати котлети потрібно обов’язково. По-перше — вони будуть дуже соковитими. По-друге, скоринка у цих котлет теж може бути особливою. Комусь подобається взяти манку, додати в неї трохи куркуми. Але можна обваляти котлети і в сухарях, або борошні — буде теж смачно.
5. Залишилося тільки обсмажити котлети з двох боків до золотистої скоринки. Потім — скласти їх в пательню, налити на дно пару ложок води і пропарити під закритою кришкою 2-3 хвилини. Смачного!
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...