Найкрутіші в світі: Диво-рецепт рибних котлет, які сподобаються усім

Ці котлетки навіть у вередливих дітей викликають дикий захват і прохання добавки, зазначають Патріоти України.

Вам знадобиться:

  • 500 г рибного філе
  • 250 г сиру
  • столова ложка сметани
  • 1 цибулина
  • 2 скибочки хліба
  • 50 мл молока
  • 1 яйце
  • 1 чайна ложка лимонного соку
  • спеції, сіль — за смаком
  • зелень

Приготування

1. Залити хліб теплим молоком, почекати, поки він набубнявіє. Цибулю дрібно нарізати, обсмажити до м’якості.

2. У рибний фарш додати лимонний сік, яйце, сметану і сир. В кінці — додати набряклий хліб, обсмажену цибулю, зелень і добре перемішати масу.

3. Краща ідея — готувати фарш ввечері, щоб він настоявся за ніч. Але якщо ви не встигли цього зробити, то дайте постояти фаршу хоча б годину.

4. Сформуйте котлети мокрими руками. Панірувати котлети потрібно обов’язково. По-перше — вони будуть дуже соковитими. По-друге, скоринка у цих котлет теж може бути особливою. Комусь подобається взяти манку, додати в неї трохи куркуми. Але можна обваляти котлети і в сухарях, або борошні — буде теж смачно.

5. Залишилося тільки обсмажити котлети з двох боків до золотистої скоринки. Потім — скласти їх в пательню, налити на дно пару ложок води і пропарити під закритою кришкою 2-3 хвилини. Смачного!

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...