
Ці котлетки навіть у вередливих дітей викликають дикий захват і прохання добавки, зазначають Патріоти України.
1. Залити хліб теплим молоком, почекати, поки він набубнявіє. Цибулю дрібно нарізати, обсмажити до м’якості.
2. У рибний фарш додати лимонний сік, яйце, сметану і сир. В кінці — додати набряклий хліб, обсмажену цибулю, зелень і добре перемішати масу.
3. Краща ідея — готувати фарш ввечері, щоб він настоявся за ніч. Але якщо ви не встигли цього зробити, то дайте постояти фаршу хоча б годину.
4. Сформуйте котлети мокрими руками. Панірувати котлети потрібно обов’язково. По-перше — вони будуть дуже соковитими. По-друге, скоринка у цих котлет теж може бути особливою. Комусь подобається взяти манку, додати в неї трохи куркуми. Але можна обваляти котлети і в сухарях, або борошні — буде теж смачно.
5. Залишилося тільки обсмажити котлети з двох боків до золотистої скоринки. Потім — скласти їх в пательню, налити на дно пару ложок води і пропарити під закритою кришкою 2-3 хвилини. Смачного!
Куряче філе часто вважають універсальним продуктом, але багато хто стикається з однією проблемою – після приготування м’ясо виходить сухим і жорстким, передають Патріоти України. Це трапляється навіть тоді, коли дотримуватись часу приготування. Є прос...
Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...