
Рецепт приготування пампушок, на створення яких витратите всього 20
хвилин, передають Патріоти України.
Пампушки з часником до борщу
Інгредієнти для тіста
- 1 ст. теплої води (50-60 градусів)
- 1 ст. л. цукру
- 3 ст. л. соняшникової олії
- щіпка солі
- 1 пакетик сухих дріжджів
- 3 ст. борошна
Інгредієнти для заправки
- 1 ч. л. солі
- 2 ст. л. соняшникової олії
- 3 зубчики часнику
- 50 мл холодної води
- 0,5 пучка кропу
Приготування
- Просій
борошно. Змішай в мисці воду, олію, цукор, сіль, дріжджі і борошно і
міси тісто, поки воно не буде відставати від рук. Тісто повинне вийти
еластичним, щільної консистенції.
- Розігрій духовку до 180 градусів.Скачай
з тіста кульки невеликого розміру. Виклади їх у змащену маслом форму на
відстані приблизно 1 см один від одного, можна і щільніше. Ставимо
форму в тепле місце буквально на 5 хвилин.Тим
часом приготуйте заправку: розітри часник з сіллю, водою і олією в
ступці або блендері. В отриману суміш додаємо кріп або іншу зелень за
бажанням. Перемішай.
- Помісти заготовки з тіста в розігріту духовку і випікай до готовності близько 15 хвилин.
- Дістань готові пампушки і відразу ж полий часниковою заправкою. Випічка вбере всю рідину і буде мати відмінний смак і аромат.
Як би це не було складно, дай пампушкам трохи охолонути і їж на здоров'я. Приємного апетиту! Не забудь поділитися рецептом з друзями!
Якщо хлібобулочний виріб лежить у хлібниці занадто довго, він може зачерствіти. Багато вибагливих гурманів воліють позбавлятися таких продуктів. Але все ж таки викидати затверділий хліб не варто. По-перше, його можна “пустити” на сухарі. По-друге, прод...
Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результату. Можна приготувати слабосо...