Найніжніші пампушки до борщу всього за 20 хвилин!

Рецепт приготування пампушок, на створення яких витратите всього 20 хвилин, передають Патріоти України.

Пампушки з часником до борщу

Інгредієнти для тіста

  • 1 ст. теплої води (50-60 градусів)
  • 1 ст. л. цукру
  • 3 ст. л. соняшникової олії
  • щіпка солі
  • 1 пакетик сухих дріжджів
  • 3 ст. борошна

Інгредієнти для заправки

  • 1 ч. л. солі
  • 2 ст. л. соняшникової олії
  • 3 зубчики часнику
  • 50 мл холодної води
  • 0,5 пучка кропу

Приготування

  1. Просій борошно. Змішай в мисці воду, олію, цукор, сіль, дріжджі і борошно і міси тісто, поки воно не буде відставати від рук. Тісто повинне вийти еластичним, щільної консистенції.
  2. Розігрій духовку до 180 градусів.Скачай з тіста кульки невеликого розміру. Виклади їх у змащену маслом форму на відстані приблизно 1 см один від одного, можна і щільніше. Ставимо форму в тепле місце буквально на 5 хвилин.Тим часом приготуйте заправку: розітри часник з сіллю, водою і олією в ступці або блендері. В отриману суміш додаємо кріп або іншу зелень за бажанням. Перемішай.
  3. Помісти заготовки з тіста в розігріту духовку і випікай до готовності близько 15 хвилин.
  4. Дістань готові пампушки і відразу ж полий часниковою заправкою. Випічка вбере всю рідину і буде мати відмінний смак і аромат.

    Як би це не було складно, дай пампушкам трохи охолонути і їж на здоров'я. Приємного апетиту! Не забудь поділитися рецептом з друзями!

    Чи можна пити молоко після 30 років? Правда, яка вас здивує

    п’ятниця, 10 жовтень 2025, 11:13

    Багато хто чув, що після 30 років молоко нібито шкідливе і його слід уникати. Насправді це міф. Дорослі можуть сміливо включати молочні продукти у свій раціон, якщо у них немає лактозної непереносимості або алергії на білок, передають Патріоти України....

    Продукти, у яких найбільше прихованої солі - і ви навіть не здогадуєтесь!

    п’ятниця, 10 жовтень 2025, 9:15

    Більшість людей вважає, що споживає небагато солі, але насправді її основна частина потрапляє в організм не з солонки, а з готових і перероблених продуктів. Цю приховану сіль додають виробники, щоб поліпшити смак, консистенцію та збільшити термін збері...