Відомий кулінар Ектор Хіменес-Браво розповів, як готувати найніжніші і найсмачніші бездріжджові сирні булочки. На своїй сторінці в соцмережі шеф-кухар зазначив, що сирні булочки можуть стати відмінним перекусом або навіть окремою закускою, передають Патріоти України.
Крім того, будь-яка господиня може експериментувати з начинкою. Для приготування сирних булочок візьміть 50 г моцарели, 250 г йогурту або кефіру, маленький пучок зеленої цибулі, 50 г російського сиру, 50 г пармезану, 50 г сиру чеддер, 80 г холодного вершкового масла, 10 г розпушувача і 350 г борошна. Заздалегідь почніть розігрівати духовку до 180 °.
Візьміть велику миску, просійте в неї борошно, додайте розпушувач і нарізане дрібними кубиками охолоджене вершкове масло. Далі гарненько замісіть до консистенції дуже дрібної крихти. Намагайтеся зробити так, щоб все масло добре перемішалося з борошном.
Потім влийте в борошняну масу кефір або йогурт і замісіть тісто. За смаком додайте в нього трохи подрібненої зеленої цибулі і сухий часник. Потім перемішайте тісто з усіма видами подрібненого сиру, за винятком моцарели. Розкачайте тісто на столі і сформуйте з нього невеликі шайбочки, в середину кожної з них покладіть по маленькому шматочку моцарели. Заготовки викладіть на деко, змащене маслом, і відправте в духовку на 15-20 хвилин.
Безумовно, всім подобається, коли млинці виходять з дірочками. Така страва має дуже апетитний зовнішній вигляд, передають Патріоти України. Однак домогтися подібної ніздрюватості досить складно. Потрібно враховувати одразу декілька нюансів приготування...
Варена картопля – популярний гарнір. Це дуже смачна і ситна страва, яку можна вживати і з м’ясом, і з рибою. Однак проблема полягає в тому, що кулінару доводиться довго чекати, поки вона дійде до готовності, передають Патріоти України. Зазвичай варіння...