
Відомий кулінар Ектор Хіменес-Браво розповів, як готувати найніжніші і найсмачніші бездріжджові сирні булочки. На своїй сторінці в соцмережі шеф-кухар зазначив, що сирні булочки можуть стати відмінним перекусом або навіть окремою закускою, передають Патріоти України.
Крім того, будь-яка господиня може експериментувати з начинкою. Для приготування сирних булочок візьміть 50 г моцарели, 250 г йогурту або кефіру, маленький пучок зеленої цибулі, 50 г російського сиру, 50 г пармезану, 50 г сиру чеддер, 80 г холодного вершкового масла, 10 г розпушувача і 350 г борошна. Заздалегідь почніть розігрівати духовку до 180 °.
Візьміть велику миску, просійте в неї борошно, додайте розпушувач і нарізане дрібними кубиками охолоджене вершкове масло. Далі гарненько замісіть до консистенції дуже дрібної крихти. Намагайтеся зробити так, щоб все масло добре перемішалося з борошном.
Потім влийте в борошняну масу кефір або йогурт і замісіть тісто. За смаком додайте в нього трохи подрібненої зеленої цибулі і сухий часник. Потім перемішайте тісто з усіма видами подрібненого сиру, за винятком моцарели. Розкачайте тісто на столі і сформуйте з нього невеликі шайбочки, в середину кожної з них покладіть по маленькому шматочку моцарели. Заготовки викладіть на деко, змащене маслом, і відправте в духовку на 15-20 хвилин.
Для її приготування навіть борошно не знадобиться, передають Патріоти України. Спочатку відокремте білки від жовтків і змішайте жовтки із сиром. Потім додайте йогурт, цукор та крохмаль. Перемішайте до однорідної маси. Збийте білки до щільної піни і змі...
Якщо котлети вийшли недостатньо соковитими, то зневірятися рано. Виправити ситуацію допоможе підлива. Завдяки простому рецепту її можна приготувати за п’ять хвилин, навіть коли планів на неї не було. Підлива зробить смачнішою не лише котлети, а й тефте...