Найніжніші та найсмачніші: Ектор Хіменес Браво поділився рецептом сирних булочок

Відомий кулінар Ектор Хіменес-Браво розповів, як готувати найніжніші і найсмачніші бездріжджові сирні булочки. На своїй сторінці в соцмережі шеф-кухар зазначив, що сирні булочки можуть стати відмінним перекусом або навіть окремою закускою, передають Патріоти України.

Крім того, будь-яка господиня може експериментувати з начинкою. Для приготування сирних булочок візьміть 50 г моцарели, 250 г йогурту або кефіру, маленький пучок зеленої цибулі, 50 г російського сиру, 50 г пармезану, 50 г сиру чеддер, 80 г холодного вершкового масла, 10 г розпушувача і 350 г борошна. Заздалегідь почніть розігрівати духовку до 180 °.
Візьміть велику миску, просійте в неї борошно, додайте розпушувач і нарізане дрібними кубиками охолоджене вершкове масло. Далі гарненько замісіть до консистенції дуже дрібної крихти. Намагайтеся зробити так, щоб все масло добре перемішалося з борошном.
Потім влийте в борошняну масу кефір або йогурт і замісіть тісто. За смаком додайте в нього трохи подрібненої зеленої цибулі і сухий часник. Потім перемішайте тісто з усіма видами подрібненого сиру, за винятком моцарели. Розкачайте тісто на столі і сформуйте з нього невеликі шайбочки, в середину кожної з них покладіть по маленькому шматочку моцарели. Заготовки викладіть на деко, змащене маслом, і відправте в духовку на 15-20 хвилин.

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...