Найніжніші та найсмачніші: Ектор Хіменес Браво поділився рецептом сирних булочок

Відомий кулінар Ектор Хіменес-Браво розповів, як готувати найніжніші і найсмачніші бездріжджові сирні булочки. На своїй сторінці в соцмережі шеф-кухар зазначив, що сирні булочки можуть стати відмінним перекусом або навіть окремою закускою, передають Патріоти України.

Крім того, будь-яка господиня може експериментувати з начинкою. Для приготування сирних булочок візьміть 50 г моцарели, 250 г йогурту або кефіру, маленький пучок зеленої цибулі, 50 г російського сиру, 50 г пармезану, 50 г сиру чеддер, 80 г холодного вершкового масла, 10 г розпушувача і 350 г борошна. Заздалегідь почніть розігрівати духовку до 180 °.
Візьміть велику миску, просійте в неї борошно, додайте розпушувач і нарізане дрібними кубиками охолоджене вершкове масло. Далі гарненько замісіть до консистенції дуже дрібної крихти. Намагайтеся зробити так, щоб все масло добре перемішалося з борошном.
Потім влийте в борошняну масу кефір або йогурт і замісіть тісто. За смаком додайте в нього трохи подрібненої зеленої цибулі і сухий часник. Потім перемішайте тісто з усіма видами подрібненого сиру, за винятком моцарели. Розкачайте тісто на столі і сформуйте з нього невеликі шайбочки, в середину кожної з них покладіть по маленькому шматочку моцарели. Заготовки викладіть на деко, змащене маслом, і відправте в духовку на 15-20 хвилин.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...