
Відомий кулінар Ектор Хіменес-Браво розповів, як готувати найніжніші і найсмачніші бездріжджові сирні булочки. На своїй сторінці в соцмережі шеф-кухар зазначив, що сирні булочки можуть стати відмінним перекусом або навіть окремою закускою, передають Патріоти України.
Крім того, будь-яка господиня може експериментувати з начинкою. Для приготування сирних булочок візьміть 50 г моцарели, 250 г йогурту або кефіру, маленький пучок зеленої цибулі, 50 г російського сиру, 50 г пармезану, 50 г сиру чеддер, 80 г холодного вершкового масла, 10 г розпушувача і 350 г борошна. Заздалегідь почніть розігрівати духовку до 180 °.
Візьміть велику миску, просійте в неї борошно, додайте розпушувач і нарізане дрібними кубиками охолоджене вершкове масло. Далі гарненько замісіть до консистенції дуже дрібної крихти. Намагайтеся зробити так, щоб все масло добре перемішалося з борошном.
Потім влийте в борошняну масу кефір або йогурт і замісіть тісто. За смаком додайте в нього трохи подрібненої зеленої цибулі і сухий часник. Потім перемішайте тісто з усіма видами подрібненого сиру, за винятком моцарели. Розкачайте тісто на столі і сформуйте з нього невеликі шайбочки, в середину кожної з них покладіть по маленькому шматочку моцарели. Заготовки викладіть на деко, змащене маслом, і відправте в духовку на 15-20 хвилин.
Приготувати швидко печериці дуже просто. Всього 7 хвилин вашого часу та у вас буде смачна закуска. Потрібно тільки зробити маринад з поданих інгредієнтів, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні:. В глибоку сковороду викладіть всі подані інгр...
Смажена картопля здається простою стравою, але зробити її по-справжньому смачною вдається не всім. Часто овоч виходить дуже м'яким, без апетитної скоринки. Але є один простий трюк, який змінить усе. І головне – для нього не потрібні дорогі продукти чи ...