Шашлик із курки з беконом може стати гідною альтернативою традиційному шашлику зі свинини чи баранини. При цьому курка готується дуже швидко, і весь процес підготовки, маринування і власне приготування шашлику займе не більше півгодини, передають Патріоти України.
Ваші домашні та гості гідно оцінять найніжнішу страву, яка буквально тане в роті, повідомляє meta.ua. Шашлик давно став невід'ємним атрибутом пікніків. І справді, що може бути задушевніше, ніж посидіти з друзями або родиною на свіжому повітрі, закусивши шашличком, який приємно пахне димом та спеціями? А якщо цю феєрію смаку ще доповнити келихом вина або порцією холодного пива (звісно, без надмірностей), то запас гарного настрою гарантований на всі наступні трудові дні.
Для приготування такого шашлику знадобляться такі інгредієнти
Перетримувати на грилі його не потрібно, тому що воно може підгоріти і стане сухим. А якщо все зробити правильно, то шашлик із курки вийде найніжнішим і дуже смачним
Саме 15 хвилин треба для того, щоб ці вареники приготувати, зварити і навіть з’їсти. Дуже ліниві і неймовірно смачні. Спробуйте, якщо нема часу виліплювати з тіста вироби, передають Патріоти України. Тісто для лінивих вареників готується просто. Беремо...
Шоколадний рай буває. Він виглядає, як тістечко з вишнями. Цей рецепт розрахований на 20 порцій, але ви не захочете ні з ким ділитись. Надто смачно та шоколадно. Ці тістечка можуть перевершити інші десерти, передають Патріоти України. Для приготування ...