Шашлик із курки з беконом може стати гідною альтернативою традиційному шашлику зі свинини чи баранини. При цьому курка готується дуже швидко, і весь процес підготовки, маринування і власне приготування шашлику займе не більше півгодини, передають Патріоти України.
Ваші домашні та гості гідно оцінять найніжнішу страву, яка буквально тане в роті, повідомляє meta.ua. Шашлик давно став невід'ємним атрибутом пікніків. І справді, що може бути задушевніше, ніж посидіти з друзями або родиною на свіжому повітрі, закусивши шашличком, який приємно пахне димом та спеціями? А якщо цю феєрію смаку ще доповнити келихом вина або порцією холодного пива (звісно, без надмірностей), то запас гарного настрою гарантований на всі наступні трудові дні.
Для приготування такого шашлику знадобляться такі інгредієнти
Перетримувати на грилі його не потрібно, тому що воно може підгоріти і стане сухим. А якщо все зробити правильно, то шашлик із курки вийде найніжнішим і дуже смачним
Досвідчені господині знають, що приготувати холодець смачний, прозорий, ароматний і так, щоб загустів добре, не так просто. Але якщо користуватися порадами для приготування ідеального холодцю, то у вас точно вийде, передають Патріоти України. Бажано, ...
Кава – напій, спробувавши який одразу стаєш його поціновувачем. Її аромат, який бадьорить та смак, що закохує з першого ковтку. Є багато сортів кави – на будь-який смак. Й, звикнувши до того, який сподобавсь найбільше, іноді хочеться скуштувати новий с...