Найніжніший та найсмачніший: Рецепт омлета з сирною начинкою

Омлет з начинкою з сиру можна приготувати на сніданок, подати в якості оригінальної закуски або взяти з собою на роботу в якості корисного і ситного перекусу. Спробуйте його приготувати, адже готується страва в лічені хвилини з мінімальної кількості продуктів, радять Патріоти України.

Омлет з сирною начинкою

Інгредієнти:

  • 6 яєць
  • 120 г твердого сиру
  • 60 г вершкового масла
  • 30 мл рафінованої соняшникової олії
  • Морська сіль за смаком

Спосіб приготування:

Твердий сир наріжте на дев'ять прямокутних скибочок 5х3 см. У невелику глибоку миску вбийте два яйця, посоліть. Збийте виделкою до однорідного стану. При бажанні можна додати дрібку улюблених прянощів.

Сковороду змажте соняшниковою олією, розігрійте і вилийте яєчну суміш. Накрийте кришкою, готуйте близько двох хвилин на мінімальному вогні, низ коржу повинен добре схопитися.

На середину омлету викладіть три скибочки сиру. Покладіть шматочок вершкового масла. За допомогою лопатки подверніть края омлету з двох сторін, щоб накрити сирну начинку. Потім подверніть дві сторони, що залишилися. В результаті має вийти конвертик з сиром всередині. Переверніть омлет, щоб підрум'янити його з усіх боків. Аналогічним чином підсмажте ще два омлети-конвертики з сирною начинкою. Подавайте гарячими.

Смачного!

ТОП-2 способи, щоб макарони та рис не злипалися

субота, 20 квітень 2024, 7:12

Через те, що у рисовій крупі та макаронних виробах є велика кількість крохмалю, під час приготування може бути типова проблема - злипається страва. Кулінари радять скористатися двома перевіреними способами, щоб і рис, і макарони не перетворилися на гле...

А ви це знали? Чи можна варити суп на воді з-під крана - несподівана відповідь експертів

субота, 20 квітень 2024, 6:56

Якщо одні господині сміливо використовують воду з-під крана для приготування страв чи напоїв, то інші готують лише на фільтрованій чи бутильованій воді. Та що робити, коли немає можливості фільтрувати воду чи купити бутильовану? ТСН розповідає, чи безп...