Омлет з начинкою з сиру можна приготувати на сніданок, подати в якості оригінальної закуски або взяти з собою на роботу в якості корисного і ситного перекусу. Спробуйте його приготувати, адже готується страва в лічені хвилини з мінімальної кількості продуктів, радять Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Твердий сир наріжте на дев'ять прямокутних скибочок 5х3 см. У невелику глибоку миску вбийте два яйця, посоліть. Збийте виделкою до однорідного стану. При бажанні можна додати дрібку улюблених прянощів.
Сковороду змажте соняшниковою олією, розігрійте і вилийте яєчну суміш. Накрийте кришкою, готуйте близько двох хвилин на мінімальному вогні, низ коржу повинен добре схопитися.
На середину омлету викладіть три скибочки сиру. Покладіть шматочок вершкового масла. За допомогою лопатки подверніть края омлету з двох сторін, щоб накрити сирну начинку. Потім подверніть дві сторони, що залишилися. В результаті має вийти конвертик з сиром всередині. Переверніть омлет, щоб підрум'янити його з усіх боків. Аналогічним чином підсмажте ще два омлети-конвертики з сирною начинкою. Подавайте гарячими.
Смачного!
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...
Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...