TikTok буквально наповнений легкими та незвичайними рецептами, які збирають мільйони переглядів. Деякі з них користуються популярністю тому що роблять класичні страви більш простими та швидкими у приготуванні, інші, бо поєднують улюблені продукти та техніки, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Рис для суші:
Крабовий шар:
Топінг:
Приготування:
Добре промийте рис, поставте його варитися.
У невеликій каструлі змішайте рисовий оцет, цукор та сіль. Нагрівайте на слабкому вогні, поки цукор та сіль не розчиняться.
Коли рис буде готовий, висипте його у велику миску й акуратно вмішайте оцтову суміш. Потім додайте кунжут.
Змастіть форму для запікання кунжутною олією, викладіть рис і сформуйте з нього коржик. Посипте хорошим шаром фурікаке та відкладіть.
Перебийте крабові палички у блендері або дрібно наріжте. Додайте японський майонез та шрірача до смаку, добре перемішайте.
В окремій мисці збийте яйце, додайте до крабової суміші та добре перемішайте. Викладіть крабову суміш на рисовий коржик, зверху викладіть ще один тонкий шар фурікаке. Посипте чорним кунжутом.
Розігрійте духовку до 180С.
Змішайте майонез зі шрірачею.
Покрийте запіканку соусом і випікайте 25 хвилин.
Подавайте страву гарячою, прикрасивши огірками, норі, зеленою цибулею або чимось іншим.
Відома істина: смак запеченого м’яса дуже залежить від маринаду, в якому воно побувало до запікання. Пропонуємо суміш для запікання реберець, яка зробить вашу страву неперевершеною, передають Патріоти України. Отож, на 1 кг реберець візьміть одну велик...
Запечена качка – не така вже й рідкісна страва на святковому столі. Але цей рецепт особливий, тому сподіваємося, що він стане гідним доповненням до вашого новорічного меню. Спробуйте, передають Патріоти України. Інгредієнти:Качка – 1 шт.Яблука – 2-3 шт...