Запечені в духовці курячі стегенця або будь-які частини тушки, политі вершковим соусом - це дуже соковита і м’яка закуска, яка відмінно поєднується з будь-якими гарнірами, передають Патріоти України.
М’ясо промиваємо і по всій поверхні робимо надрізи.
Солимо і посипаємо різними спеціями за смаком, перцем. Перемішуємо, втираючи спеції в м’ясо.
Змішуємо соєвий соус, мед та олію, подрібнений часник і перець, перемішуємо.
Заливаємо соус в м’ясо і перемішуємо, щоб маринад просочував волокна. Залишаємо мінімум на 1 годину.
Запікаємо в духовці 40 хвилин при 190 градусах.
Відварюємо будь-яку кількість картоплі в мундирах.
Ріжемо печериці шматочками і обсмажуємо на сухій сковороді до випаровування рідини потім вливаємо 120 мл води і тушкуємо гриби під кришкою.
Картоплю не очищаємо, ріжемо шматочками і додаємо до грибів, солимо і перчимо, тушкуємо під кришкою кілька хвилин, додаємо рубану зелень і подрібнений часник.
Заливаємо вершками і тушкуємо 5 хвилин.
Подаємо картопляно-грибний гарнір із стегенцями.
Результат вам точно сподобається, такий ароматний і ситний гарнір відмінно поєднується з стегенцями, та й з будь-яким іншим м’ясом.
На полицях супермаркетів - десятки упаковок, але далеко не все з того, що виглядає як вершкове масло, ним дійсно є. Сьогодні виробники часто маскують спреди та інші жири під натуральне масло, сподіваючись, що споживач не зверне увагу на дрібниці. Та є ...
У літній період зберігання продуктів стає справжнім викликом, особливо коли мова йде про свіжі овочі та фрукти. Високі температури пришвидшують псування, тож логічним здається перемістити все у холодильник. Але це - не найкраще рішення для помідорів, п...