Запечені в духовці курячі стегенця або будь-які частини тушки, политі вершковим соусом - це дуже соковита і м’яка закуска, яка відмінно поєднується з будь-якими гарнірами, передають Патріоти України.
М’ясо промиваємо і по всій поверхні робимо надрізи.
Солимо і посипаємо різними спеціями за смаком, перцем. Перемішуємо, втираючи спеції в м’ясо.
Змішуємо соєвий соус, мед та олію, подрібнений часник і перець, перемішуємо.
Заливаємо соус в м’ясо і перемішуємо, щоб маринад просочував волокна. Залишаємо мінімум на 1 годину.
Запікаємо в духовці 40 хвилин при 190 градусах.
Відварюємо будь-яку кількість картоплі в мундирах.
Ріжемо печериці шматочками і обсмажуємо на сухій сковороді до випаровування рідини потім вливаємо 120 мл води і тушкуємо гриби під кришкою.
Картоплю не очищаємо, ріжемо шматочками і додаємо до грибів, солимо і перчимо, тушкуємо під кришкою кілька хвилин, додаємо рубану зелень і подрібнений часник.
Заливаємо вершками і тушкуємо 5 хвилин.
Подаємо картопляно-грибний гарнір із стегенцями.
Результат вам точно сподобається, такий ароматний і ситний гарнір відмінно поєднується з стегенцями, та й з будь-яким іншим м’ясом.
Під час приготування котлет іноді буває, що готові м’ясні вироби плоскі та збиті. На смак досить сухі та жорсткі, що робить страву не приємною для їжі. Як цього уникнути або що робити, якщо так сталося? Ділимося порадами з досвіду, передають Патріоти У...
У квашеній капусті багато вітамінів, тому така закуска вважається дуже корисною, особливо в осінньо-зимовий сезон. Господині вважають за краще робити такі заготівлі самостійно. Але тут важливо пам’ятати про деякі нюанси, щоб капуста була ароматною, хру...