
Шарлотка з яблуками - найпростіший і найсмачніший яблучний пиріг, який буквально тане в роті, а готується ця смакота дуже швидко. Неймовірний аромат наповнює всю кухню, і стає так складно дочекатися, коли вже можна буде насолодитися шарлоткою з чашкою чаю, передають Патріоти України.
Це той рецепт, якому ще багато років тому навчила мене мама. Чудовий варіант випічки з яблуками на кожен день, інгредієнти завжди є під рукою.
Інгредієнти
Приготування
1. Нарізати яблука шматочками або кубиками. Яблука краще брати кислих сортів.
2. Збити яйця з цукром і 1 щіпкою солі у світлу густу масу. Щоб переконатися, що масу вже добре збили, проведіть лінію віночком, якщо вона залишається видимої протягом 1-2 секунд, а потім розтікається, то яйця з цукром вже добре збиті. Якщо ж вона відразу розтікається, то потрібно збивати ще.
3. Просіяти борошно в яєчно-цукрову суміш і обережно перемішати лопаткою рухами знизу вгору. З бісквітним тестом потрібно працювати обережно, щоб зберегти по максимуму його легкість.
4. Форму вистелити пергаментом або змастити вершковим маслом, присипати борошном. Вилити ½ частини тіста, викласти половину яблук нарізаних часточками, зверху залити тістом і викласти залишилися яблука. Якщо нарізати яблука кубиками, то можна їх додати в тісто, обережно перемішати та потім викласти всю масу в форму для випікання.
5. Випікати протягом 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.
Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.
Смачного!
Ківі - це фрукт, який отримав всесвітнє визнання завдяки своїм дивовижним перевагам для здоров'я. Він низькокалорійний, що робить його ідеальним вибором для тих, хто стежить за своєю вагою, а також для діабетиків. Однак це лише початок його переваг. Кі...
Ріпаковий мед - це справжній скарб. Особливо варто звернути на нього увагу людям похилого віку, пише Onet dom, передають Патріоти України. Такий мед має світлий, солом'яний колір та ніжну консистенцією. Його м'який смак задовольнить навіть найвибагливі...