"Найскладніший бій у нашому житті": Віталій Кличко зворушливо привітав брата Володимира з днем народження (відео)

Мер Києва Віталій Кличко привітав свого рідного брата Володимира з днем народження. Сьогодні, 25 березня, молодшому з братів Кличків випонилося 46 років. Зараз обидва легендарні боксери захищають Київ від російських окупантів. На відео брати були у вишиванках, передають Патріоти України.

"Друзі! Сьогодні День народження у найближчої мені людини. У нас сильний зв‘язок, навіть коли ми не поруч. У цей критичний для України час ми разом, у Києві. Пліч-о-пліч. Підтримку і допомогу брата я відчуваю щодня і щохвилини.

Як він нещодавно сказав: це найскладніший бій у нашому житті. Бій за наше місто і нашу країну. І ми, без сумніву, переможемо! Бо добро завжди перемагає зло! Дякую долі і нашим батькам, що подарували мені такого брата! З Днем народження, Володю!", - написав Віталій Кличко у себе в Instagram.

Вічна проблема: Експерти розповіли, чи важливо включати супи до раціону

вівторок, 21 травень 2024, 10:13

Про те, наскільки важливо регулярно їсти супи, ми чуємо з самого дитинства. І це справді так. Включення «перших страв» до раціону дійсно може принести користь здоров’ю, забезпечивши організм безліччю необхідних речовин. Крім того, регулярне вживання с...

Ефективні навесні! Ці трав’яні чаї допоможуть зміцнити імунітет

вівторок, 21 травень 2024, 9:12

Висока популярність трав’яного чаю цілком виправдана. Трави не тільки не містять кофеїну (на відміну від класичного чаю), але й мають ряд корисних для організму властивостей. Щоб налаштувати роботу різних систем органів, висипатися, не нервувати важлив...