Найсмачніша і дуже швидка піца на сковороді за 5 хвилин - рецепт, від якого всі у захваті

Готуємо ідеальний сніданок для всієї родини за 5 хвилин. Неможливо смачна піца на сковороді з лаваша. Смачна начинка додасть неповторний аромат та зробить сніданок ваших близьких незрівнянним, передають Патріоти України.

Щоб приготувати піцу на сковороді за п'ять хвилин, потрібно всього кілька інгредієнтів. Таку піцу в духовці або на сковороді можна приготувати як закуску на Новий рік.

Швидка піца на сковороді - рецепт

Вам потрібно:

  • Лаваш - 1 шт
  • Помідори - 1 шт
  • Сир - 100 гр
  • Яйця - 1 шт
  • Майонез - 1 столова ложка
  • Томатна паста
  • Моцарелла - 2 кульки
  • Бекон - 3 шматочки
  • Сіль, спеції
  • Оливкова олія

Майонез, томатну пасту і 1 яйця збити блендером. Вийде смачний соус для піци.

Розігріти сковороду з оливковою олією.

Покласти лаваш. Якщо купили лаваш тонкий, то потрібно зробити з нього коло, діаметром з вашу сковороду.

Змастити лаваш соусом.

Натерти сир на крупній тертці та посипати все сиром.

Кружками нарізаємо помідор та моцарелу, красиво все укладаємо.

Далі додаємо бекон.

Накриваємо кришкою та готуємо піцу на сковороді 5 хвилин. За цей час сир повністю розплавитися та лаваш стане хрустким.

Швидка піца в духовці за 7 хвилин - рецепт

Рецепт піци з лаваша за 7 хвилин / smak.ua

Вам потрібно:

  • Лаваш - 1 упаковка
  • Гриби
  • Ковбаска
  • Помідори
  • Сир
  • Томатний соус

Такий рецепт міні-піции просто здивує ваших гостей.

У форми для кексів викласти невеликі кружки з лаваша.

Кожен змастити томатним соусом, посипати все сиром.

Ковбаски дрібно порізати та додати в кожну піцу.

Можна також дрібно порізати помідор та цибулю.

Посипте все Пармезаном.

Випікати при 200 градусах 7 хвилин.

Помилка дорого коштуватиме! Чому не можна пити воду з чайника з накипом

вівторок, 13 травень 2025, 18:07

На жаль в більшості багатоквартирних будинків по трубам подається не надто якісна вода. І якщо у вас немає фільтра, з часом шкідливі речовини з неї утворюють неприємний накип на стінках чайника, передають Патріоти України. Пити воду з такого чайника не...

Є секрет! Як правильно варити квасолю, щоб вона не потемніла

вівторок, 13 травень 2025, 17:12

Варіння квасолі – досить довга та стомлива справа. Спочатку потрібно здійснити попереднє замочування бобових. Потім потрібно зварити квасолю у каструлі, передають Патріоти України. Варити квасолю потрібно щонайменше півгодини. А іноді й більше години. ...