Багато господинь люблять дивувати своїх рідних смачними стравами. Дуже зручно готувати прості страви, які багато часу у вас не займуть, передають Патріоти України.
Сьогодні розповімо рецепт неймовірно смачних конвертиків з лаваша з ніжною начинкою. Така закуска з лаваша стане вашою улюбленою, як на святковому столі, так і в якості перекусу.
Вам потрібно:
Якщо ви вибрали сир сулугуні, то солити начинку не потрібно.
Якщо конвертики з лаваша готуєте з бринзою, то за смаком начинку можна посолити.
Натерти сир на крупній тертці.
Помити зелень та дрібно порізати, додати до сиру.
Далі три столові ложки грецького йогурту додаємо до начинки та перемішуємо.
1 лист лаваша розрізати на тонких 6 смужок, кожен шматочок змастити йогуртом і викласти по 1 столовій ложці начинки.
Вибираємо сковороду гриль, або решітку для шашликів.
На сковороді гриль обсмажити конвертики з лаваша з двох сторін по 2 хвилини.
На вугіллі обсмажувати конвертики з сиром 5 хвилин з кожного боку.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...