Багато господинь люблять дивувати своїх рідних смачними стравами. Дуже зручно готувати прості страви, які багато часу у вас не займуть, передають Патріоти України.
Сьогодні розповімо рецепт неймовірно смачних конвертиків з лаваша з ніжною начинкою. Така закуска з лаваша стане вашою улюбленою, як на святковому столі, так і в якості перекусу.
Вам потрібно:
Якщо ви вибрали сир сулугуні, то солити начинку не потрібно.
Якщо конвертики з лаваша готуєте з бринзою, то за смаком начинку можна посолити.
Натерти сир на крупній тертці.
Помити зелень та дрібно порізати, додати до сиру.
Далі три столові ложки грецького йогурту додаємо до начинки та перемішуємо.
1 лист лаваша розрізати на тонких 6 смужок, кожен шматочок змастити йогуртом і викласти по 1 столовій ложці начинки.
Вибираємо сковороду гриль, або решітку для шашликів.
На сковороді гриль обсмажити конвертики з лаваша з двох сторін по 2 хвилини.
На вугіллі обсмажувати конвертики з сиром 5 хвилин з кожного боку.
Овочевий суп для багатьох людей являється прикладом класичної першої страви. Він простий у приготуванні і при цьому поживний. Однак у такої страви є серйозна вада – відсутність інгредієнтів, що забезпечують достатню густоту, передають Патріоти України....
Якщо ви плануєте приготувати котлети, навряд чи хочете отримати жорстку і суху страву. Однак часом ми самі робимо поширені помилки, через які смак страви залишає бажати кращого, передають Патріоти України. Для того щоб котлети вийшли неймовірно соковит...