
Молода картопля вже з'явилася на прилавках магазинів. Готуємо з нами смачний вітамінний салат і гарнір з молодої картоплі, щоб порадувати близьких ідеальною вечерею, передають Патріоти України.
Молоду картоплю можна варити, запікати та жарити. Ми розповімо ідеальний рецепт хрусткої молодої картопельки в духовці з чудовою скоринкою. Такий рецепт сподобається будь-якій господині.
Вам потрібно:
Картоплю добре помити і відварити до напівготовності в підсоленій воді. Перекласти в глибоке деко для запікання, порізати дрібними кубиками часник, додати кріп і полити все оливковою олією. Розігріти духовку до 180 градусів і запікати молоду картоплю в хрусткій скоринці 15 хвилин.
Чашка ароматної кави вранці для багатьох людей є одним з перевірених способів розпочати день. Вчені виявили, що кофеїн покращує пильність та реакцію, передають Патріоти України. Крім того, у дослідженнях канадських вчених йдеться про те, що кофеїн спри...
Не знаєте, що приготувати на обід? Гороховий суп - безпрограшний варіант, особливо якщо додати до нього копчені ребра. Саме вони надають страві глибокого, насиченого смаку та виразного аромату, передають Патріоти України з посиланням на. Рецептом поділ...