Молода картопля вже з'явилася на прилавках магазинів. Готуємо з нами смачний вітамінний салат і гарнір з молодої картоплі, щоб порадувати близьких ідеальною вечерею, передають Патріоти України.
Молоду картоплю можна варити, запікати та жарити. Ми розповімо ідеальний рецепт хрусткої молодої картопельки в духовці з чудовою скоринкою. Такий рецепт сподобається будь-якій господині.
Вам потрібно:
Картоплю добре помити і відварити до напівготовності в підсоленій воді. Перекласти в глибоке деко для запікання, порізати дрібними кубиками часник, додати кріп і полити все оливковою олією. Розігріти духовку до 180 градусів і запікати молоду картоплю в хрусткій скоринці 15 хвилин.
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...