Найсмачніша закуска на Різдво Христове з рибною начинкою - готувати всього 7 хвилин

Найулюбленіше свято багатьох українців Різдво Христове прийнято зустрічати багатим столом. Господині готують традиційні 12 пісних страв, де обов'язково повинна переважати риба, зазначають Патріоти України.

Ця дивовижно ніжна закуска допоможе зробити ваш стіл різноманітніше, та гості будуть в захваті. Фаршировані яйця з рибною начинкою прийдуть до смаку всім.

Закуска на Різдво Христове - фаршировані яйця

Вам потрібно:

  • Яйця курячі - 10 штук
  • Рибні консерви - 1 банка
  • Ікра червона
  • Зелень (кріп, петрушка, цибуля)

Варимо яйця до готовності, охолоджуємо та чистимо.

В цей час цибулю подрібнити та розтерти разом з сардиною.

Яйця розрізаємо навпіл, жовтки перетерти в блендері та змішуємо з рибною консервою.

Фаршируємо яйця та прикрашаємо червоною ікрою.

Оформити все дрібно порізаною петрушкою та укропом, і подавати до столу.

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...

А ви це знали? Навіщо досвідчені кухарі при варінні м’яса додають лушпиння цибулі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:15

Відварене м’ясо не назвеш найпопулярнішою стравою, оскільки господині надають перевагу готуванні його на грилі або подачі в смаженому вигляді. Однак варіння набагато корисніше, передають Патріоти України. При правильному підході відварене м’ясо виходит...