Найсмачніша закуска на Різдво Христове з рибною начинкою - готувати всього 7 хвилин

Найулюбленіше свято багатьох українців Різдво Христове прийнято зустрічати багатим столом. Господині готують традиційні 12 пісних страв, де обов'язково повинна переважати риба, зазначають Патріоти України.

Ця дивовижно ніжна закуска допоможе зробити ваш стіл різноманітніше, та гості будуть в захваті. Фаршировані яйця з рибною начинкою прийдуть до смаку всім.

Закуска на Різдво Христове - фаршировані яйця

Вам потрібно:

  • Яйця курячі - 10 штук
  • Рибні консерви - 1 банка
  • Ікра червона
  • Зелень (кріп, петрушка, цибуля)

Варимо яйця до готовності, охолоджуємо та чистимо.

В цей час цибулю подрібнити та розтерти разом з сардиною.

Яйця розрізаємо навпіл, жовтки перетерти в блендері та змішуємо з рибною консервою.

Фаршируємо яйця та прикрашаємо червоною ікрою.

Оформити все дрібно порізаною петрушкою та укропом, і подавати до столу.

Прості правила: Як варити яйця, щоб вони не тріскалися та легко чистилися

субота, 7 червень 2025, 12:12

Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...

Буде як у ресторані: Як посмажити рибу з хрусткою скоринкою з борошном та в клярі на сковороді

субота, 7 червень 2025, 11:12

Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...