Найулюбленіше свято багатьох українців Різдво Христове прийнято зустрічати багатим столом. Господині готують традиційні 12 пісних страв, де обов'язково повинна переважати риба, зазначають Патріоти України.
Ця дивовижно ніжна закуска допоможе зробити ваш стіл різноманітніше, та гості будуть в захваті. Фаршировані яйця з рибною начинкою прийдуть до смаку всім.
Вам потрібно:
Варимо яйця до готовності, охолоджуємо та чистимо.
В цей час цибулю подрібнити та розтерти разом з сардиною.
Яйця розрізаємо навпіл, жовтки перетерти в блендері та змішуємо з рибною консервою.
Фаршируємо яйця та прикрашаємо червоною ікрою.
Оформити все дрібно порізаною петрушкою та укропом, і подавати до столу.
Мигдаль, хоча і часто називають горіхом, насправді є насінням багаторічного дерева, родом із Центральної та Малої Азії. Сьогодні ці насіння вирощують по всьому світу, а США є найбільшим виробником. В Європі мигдаль росте в Іспанії, Італії, Хорватії та ...
У фруктах, зокрема в яблуках, клітковина, вітаміни, мінерали та антиоксиданти, як стверджують фахівці, здебільшого накопичуються на поверхні плоду. Цим пояснюється, що яблуко, з'їдене цілим, краще для травлення, ніж очищене, передають Патріоти України....