Зовні вони нагадують звичайні кекси маленького розміру, але на смак дуже від них відрізняються, оскільки виготовляються з іншого тіста. За словами кондитерки Юлії Сімончук, випічка виходить ніжна, пухка й ароматна, передають Патріоти України.
Інгредієнти
борошно — 170 г
молоко — 200 мл
олія — 50 мл
цукор — 150 г
какао — 30 г
сіль — ½ ч. ложки
яйце — 1 шт.
розпушувач — 1 ч. ложка
шоколад — 100 г
Приготування
Збити яйце з цукром і сіллю до піни, додати олію, молоко та ще раз збити. До борошна додати розпушувач, какао через сито додати в рідку масу. Змішати до однорідності.
У форму викладаємо приблизно столову ложку тіста, тоді додаємо шоколад і зверху доливаємо залишками тіста. Відправляємо в духовку приблизно на 30 хвилин при температурі 180 градусів. Даємо охолонути та смакуємо з холодним молоком.
Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...
Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...