Найсмачніші шоколадні мафіни - діти будуть у захваті та проситимуть готувати щодня

Зовні вони нагадують звичайні кекси маленького розміру, але на смак дуже від них відрізняються, оскільки виготовляються з іншого тіста. За словами кондитерки Юлії Сімончук, випічка виходить ніжна, пухка й ароматна, передають Патріоти України.

Інгредієнти

борошно — 170 г

молоко — 200 мл

олія — 50 мл

цукор — 150 г

какао — 30 г

сіль — ½ ч. ложки

яйце — 1 шт.

розпушувач — 1 ч. ложка

шоколад — 100 г

Приготування

Збити яйце з цукром і сіллю до піни, додати олію, молоко та ще раз збити. До борошна додати розпушувач, какао через сито додати в рідку масу. Змішати до однорідності.

У форму викладаємо приблизно столову ложку тіста, тоді додаємо шоколад і зверху доливаємо залишками тіста. Відправляємо в духовку приблизно на 30 хвилин при температурі 180 градусів. Даємо охолонути та смакуємо з холодним молоком.

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...