Літо - час корисних овочів, ягід і фруктів. Наші бабусі завжди намагалися приготувати корисні заготовки та консервацію на зиму, щоб зберегти здоров'я і смак літа, передають Патріоти України.
Рецептів варення з малини дуже багато. Ми пропонуємо дізнатися неймовірно смачний і дуже гідний рецепт джему з малини, який готували наші бабусі. Такий рецепт ще можна назвати густе варення з малини.
Вам потрібно:
З такої кількості малини виходить 5-6 банок малинового варення.
Малину помити та почистити від листочків та бруду.
Висипати всю малину в каструлю та засипати ягоди цукром.
Каструлю з малиною поставити в холодильник на ніч.
Вранці дістаємо малину, ставимо на маленький вогонь та даємо прокипіти 20 хвилин.
Додати половинку чайної ложки лимонного соку, перемішати та зняти піну.
У чисті банки перекласти готове варення з малини та закатати.
Відправити все в прохолодне місце.
Якщо не хочете чекати добу, коли малина пустить весь сік, можна засипати її цукром та відразу поставити на плиту. Тоді вийти не густе варення, а справжній малиновий джем.
Макарони та солоні огірки — досить неочікуване поєднання продуктів для однієї страви. Але це цікавий спосіб внести різноманіття. Далі в статті ви зможете дізнатися, яким чином можна покращити макарони та зробити їх надзвичайно смачними, передають Патрі...
Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...