Найсмачніший і простий сніданок на швидку руку - готуємо омлет в бублику за 5 хвилин

Швидкий і корисний сніданок можна приготувати всього за пару хвилин. Головне трохи креативу і бажання. Щоб ваш ідеально смачний омлет був корисним, пропонуємо приготувати його в простих бубликах. Такий сніданок точно полюблять ваші діти, передають Патріоти України.

Омлет в бубликах в духовці за 5 хвилин

Вам потрібно:

  • Бублики великі - 3 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко
  • Сир твердий
  • Пармезан
  • Зелена цибуля - за смаком
  • Червоний болгарський перець - за смаком

Яйця добре збити з сіллю та молоком.

Реклама

Порізати невеликими кубиками червоний перець та дрібно цибулю.

Твердий сир натерти на крупній тертці.

Подрібнити в блендері Пармезан.

Перець, цибуля, і твердий сир перемішати з яєчною сумішшю.

Обережно розрізати бублики навпіл і ложкою прибрати серединку.

Розігріти духовку до 220 градусів.

На деко викласти бублики і чайною ложкою залити яєчну суміш.

Посипати все Пармезаном і запікати в духовці до появи рум'яної скоринки.

Чому вершкове масло набуває неприємного запаху - поширена помилка у зберіганні

середа, 4 червень 2025, 11:08

Масло, так само, як і маргарин, не варто зберігати в упаковці. Це, як мінімум, негарно, а як максимум – негігієнічно. Зазвичай прийнято перекладати вершкове масло у спеціальну маслянку і вже у такому вигляді відправляти на полицю холодильника, передают...

Господиням на замітку! Чи потрібно промивати манну крупу перед приготуванням

середа, 4 червень 2025, 10:07

Історично так склалося, що мити крупу, яка використовується для приготування манної каші, нікому не спадало на думку, передають Патріоти України. Справді, як можна промити те, що найбільше нагадує борошно? Проте кулінари, які мають пристрасть до експер...