Ось-ось гості прийдуть, а смачний стіл ще не готовий? Ми пропонуємо дізнатися неймовірно простий рецепт м'ясного пирога. Його секрет полягає в тому, що вам не потрібно місити тісто, а купити тонкий лаваш та трохи додати фантазії, передають Патріоти України.
Такий пиріг виходить чудово ніжний і хрусткий. Начинка може бути будь-якою, але смачніше буде, якщо ви візьмете фарш асорті (свинина, телятина, яловичина).
Вам потрібно:
Фарш бажано брати двох або трьох видів та додати цибулю.
Лаваш розкласти та вирізати його за формою для запікання.
На лаваш тонким рівномірним шаром відправити фарш та дати полежати 12 хвилин. Тоді лаваш просочиться соком фаршу та стане смачніше. Форму для запікання змащуємо вершковим маслом або оливковою олією.
Яйця змішати зі сметаною або грецьким йогуртом, додати сіль та спеції.
Натерти сир на дрібній тертці або додати Пармезан.
Лаваш згорнути рулетом, перекласти у форму і залити сумішшю з яєць і сметани з сиром.
Духовку заздалегідь розігріти на 180 градусів.
Відправляємо м'ясний рулет з лаваша на 40 хвилин. Після приготування можна посипати пармезаном ще гарячий рулет з лаваша.
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Макарони та солоні огірки — досить неочікуване поєднання продуктів для однієї страви. Але це цікавий спосіб внести різноманіття. Далі в статті ви зможете дізнатися, яким чином можна покращити макарони та зробити їх надзвичайно смачними, передають Патрі...