Ось-ось гості прийдуть, а смачний стіл ще не готовий? Ми пропонуємо дізнатися неймовірно простий рецепт м'ясного пирога. Його секрет полягає в тому, що вам не потрібно місити тісто, а купити тонкий лаваш та трохи додати фантазії, передають Патріоти України.
Такий пиріг виходить чудово ніжний і хрусткий. Начинка може бути будь-якою, але смачніше буде, якщо ви візьмете фарш асорті (свинина, телятина, яловичина).
Вам потрібно:
Фарш бажано брати двох або трьох видів та додати цибулю.
Лаваш розкласти та вирізати його за формою для запікання.
На лаваш тонким рівномірним шаром відправити фарш та дати полежати 12 хвилин. Тоді лаваш просочиться соком фаршу та стане смачніше. Форму для запікання змащуємо вершковим маслом або оливковою олією.
Яйця змішати зі сметаною або грецьким йогуртом, додати сіль та спеції.
Натерти сир на дрібній тертці або додати Пармезан.
Лаваш згорнути рулетом, перекласти у форму і залити сумішшю з яєць і сметани з сиром.
Духовку заздалегідь розігріти на 180 градусів.
Відправляємо м'ясний рулет з лаваша на 40 хвилин. Після приготування можна посипати пармезаном ще гарячий рулет з лаваша.
Будь-який кулінар знає, що в хорошому фарші має бути не лише подрібнене м’ясо. Важливо додати й інші компоненти, без яких м’ясна основа не буде цілісною, а страви з неї не вийдуть пишними, соковитими та смачними, передають Патріоти України. Використан...
Щоб трудові будні не здавалися похмурими, нудними і несмачними, достатньо почати ранок з смачного та ситного сніданку, передають Патріоти України. Пропонуємо універсальний рецепт, для сніданку, вечері, перекушування. Він настільки швидкий у виконанні, ...