Найсмачніший м'ясний пиріг з лаваша - готувати дуже просто і швидко!

Ось-ось гості прийдуть, а смачний стіл ще не готовий? Ми пропонуємо дізнатися неймовірно простий рецепт м'ясного пирога. Його секрет полягає в тому, що вам не потрібно місити тісто, а купити тонкий лаваш та трохи додати фантазії, передають Патріоти України.

Такий пиріг виходить чудово ніжний і хрусткий. Начинка може бути будь-якою, але смачніше буде, якщо ви візьмете фарш асорті (свинина, телятина, яловичина).

М'ясний пиріг з лаваша - рецепт

Вам потрібно:

  • Тонкий лаваш - 2 упаковки
  • Фарш - 300 грам
  • Цибуля -1 штука
  • Яйця - 3 штуки
  • Сметана або грецький йогурт
  • Сир - 150 грам
  • Сіль, спеції - за смаком

Фарш бажано брати двох або трьох видів та додати цибулю.

Лаваш розкласти та вирізати його за формою для запікання.

На лаваш тонким рівномірним шаром відправити фарш та дати полежати 12 хвилин. Тоді лаваш просочиться соком фаршу та стане смачніше. Форму для запікання змащуємо вершковим маслом або оливковою олією.

Яйця змішати зі сметаною або грецьким йогуртом, додати сіль та спеції.

Натерти сир на дрібній тертці або додати Пармезан.

Лаваш згорнути рулетом, перекласти у форму і залити сумішшю з яєць і сметани з сиром.

Духовку заздалегідь розігріти на 180 градусів.

Відправляємо м'ясний рулет з лаваша на 40 хвилин. Після приготування можна посипати пармезаном ще гарячий рулет з лаваша.

Лише спробуйте! Який продукт зробить котлети смачнішими

п’ятниця, 6 червень 2025, 23:10

Не у всіх господинь котлети виходять смачні. Виявляється, вся справа в інгредієнтах. Якщо в процесі приготування котлет змінити лише один інгредієнт, то результат вас вразить. Котлети будуть фантастично чарівними, передають Патріоти України. Якщо ви ви...

Є секрет! Що кинути у воду при варінні яєць, щоб шкаралупа з них злітала за секунду

п’ятниця, 6 червень 2025, 18:05

На перший погляд може здатися, що говорити про варіння яєць немає сенсу – все і так зрозуміло і гранично ясно. Однак із варінням яєць не все так однозначно. Потрібно знати тонкощі та нюанси, як правильно зварити яйця, щоб отримати смачний продукт без «...