Автор кулінарної рубрики «Танцюй і готуй», ведучий «Ранку з Україною» (канал «Україна») Григорій Герман розповів про страву, яку найчастіше готує на сніданок у вихідні дні, повідомляють Патріоти України.
— Це гарбузові скони або булочки, — розповів Григорій. — Скони народилися у Великій Британії і часто там подаються на сніданок разом із джемом, яким можна намазати цю ароматну випічку. Скони любить вся наша велика сім'я, а готуємо таку страву переважно у вихідні дні. Найголовніше, що це займає всього 30 хвилин, а користь та заряд енергії отримуєш на цілий день! Сніданок із гарбузом, до речі, чудово поєднується з чаєм, кавою або молоком.
Інгредієнти:
Приготування:
Просіяти борошно, додати вершкове масло кімнатної температури і ретельно перетерти. Заздалегідь запечений та охолоджений гарбуз додати до маси і знову перетерти. Додати яйце, цукор, мелений імбир, розпушувач та дрібку солі. Замісити м'яке тісто. Посипати готове тісто борошном і розкачати товщиною 1−1,5 сантиметра.
На деко викласти пергаментний папір. За допомогою кулінарного кільця вирізати круглі скони та відправити їх на деко. Запікати в розігрітій духовці при температурі 210 градусів приблизно 15 хвилин.
Поки скони охолоджуються, змішати молоко, цукрову пудру і мелену корицю — має вийти в'язка помадка. Змастити солодкою сумішшю скони.
На жаль в більшості багатоквартирних будинків по трубам подається не надто якісна вода. І якщо у вас немає фільтра, з часом шкідливі речовини з неї утворюють неприємний накип на стінках чайника, передають Патріоти України. Пити воду з такого чайника не...
Варіння квасолі – досить довга та стомлива справа. Спочатку потрібно здійснити попереднє замочування бобових. Потім потрібно зварити квасолю у каструлі, передають Патріоти України. Варити квасолю потрібно щонайменше півгодини. А іноді й більше години. ...