Автор кулінарної рубрики «Танцюй і готуй», ведучий «Ранку з Україною» (канал «Україна») Григорій Герман розповів про страву, яку найчастіше готує на сніданок у вихідні дні, повідомляють Патріоти України.
— Це гарбузові скони або булочки, — розповів Григорій. — Скони народилися у Великій Британії і часто там подаються на сніданок разом із джемом, яким можна намазати цю ароматну випічку. Скони любить вся наша велика сім'я, а готуємо таку страву переважно у вихідні дні. Найголовніше, що це займає всього 30 хвилин, а користь та заряд енергії отримуєш на цілий день! Сніданок із гарбузом, до речі, чудово поєднується з чаєм, кавою або молоком.
Інгредієнти:
Приготування:
Просіяти борошно, додати вершкове масло кімнатної температури і ретельно перетерти. Заздалегідь запечений та охолоджений гарбуз додати до маси і знову перетерти. Додати яйце, цукор, мелений імбир, розпушувач та дрібку солі. Замісити м'яке тісто. Посипати готове тісто борошном і розкачати товщиною 1−1,5 сантиметра.
На деко викласти пергаментний папір. За допомогою кулінарного кільця вирізати круглі скони та відправити їх на деко. Запікати в розігрітій духовці при температурі 210 градусів приблизно 15 хвилин.
Поки скони охолоджуються, змішати молоко, цукрову пудру і мелену корицю — має вийти в'язка помадка. Змастити солодкою сумішшю скони.
Грибна підлива готується дуже швидко, а підійде до будь-якого гарніру. Пісна страва і смачна, тому обов’язково придбайте печериці і приготуйте, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Сковорідку розігрійте, додайте олію та порізану кубиками цибулю. О...
Риба є смачним та корисним продуктом харчування, тому періодично її варто обов’язково включати до раціону. Однак з її неприємним ароматом, що виникає у процесі смаження, не завжди впорається навіть потужна витяжка, передають Патріоти України. Але від н...